Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΡΉΤΗ

Kρήτη: Αδέσποτος σκύλος έσωσε οικογένεια από διαρρήκτες

Δημοσιεύτηκε

στιςΤο περιστατικό συνέβη μετά τις 3 τα ξημερώματα της Τετάρτης στην οδό Σπιναλόγκας, όταν η οικογένεια που βρισκόταν στο σπίτι άκουσε θορύβους και γαβγίσματα! Οι δύο νεαροί προσπαθούσαν να παραβιάσουν την μία πόρτα του σπιτιού όταν τους αντιλήφθηκε καταρχήν ένας αδέσποτος σκύλος τον οποίο έχουν περιθάλψει οι κάτοικοι της γειτονιάς.

«Μας ξύπνησαν τα γαβγίσματα και ένας χαρακτηριστικός θόρυβος στην πόρτα» λέει στο cretalive.gr η ιδιοκτήτρια του σπιτιού που κοιμόταν μέσα με τον σύζυγο και τον γιο της.

«Σηκώθηκα να δω τι γίνεται και έντρομη διαπίστωσα ότι ήταν δυο στην πόρτα που προσπαθούσαν να μπουν μέσα! Κρατούσαν ένα αιχμηρό αντικείμενο. Έβαλα τις φωνές, σηκώθηκε και ο άνδρας μου που τους μίλησε λέγοντας “θα πάρω την Αστυνομία”!

Αν και ταράχθηκα πολύ, μου ανέβηκε αμέσως η πίεση έτρεξα στο τηλέφωνο και πήρα το εκατό. Δυστυχώς η απάντηση ήταν: “Πως κάνετε έτσι κυρία μου, χαλαρώστε”!

Προσπαθούσα -αν και ταραγμένη- να εξηγήσω ότι αυτοί ειναι έξω από την πόρτα μου, αλλά για κάποιο λόγο η Αστυνομία ήθελε απλώς να μην… κάνω έτσι! Στο μεταξύ σηκώθηκε όλη η γειτονιά στο πόδι και αυτοί έφυγαν τρέχοντας… Αλλά η αστυνομία δεν ήρθε ποτέ στην περιοχή! Πραγματικά κανένας δεν μπορεί να καταλάβει γιατί…»

Πηγή:newsbomb

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap