Βρειτε μας στα Social Media

Να τί πρέπει να κάνεις για κοιλιακούς πέτρα…

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αύξησε κατά 5 λεπτά το …
χρόνο άσκησής σου και θα δεις την κοιλιά σου να γίνεται επίπεδη.

Είναι σαν να κάνεις μία επιπλέον φορά γυμναστική κάθε εβδομάδα!
Η εξασφάλιση περισσότερου χρόνου (5 λεπτά αρκούν) για άσκηση δεν είναι εύκολη, όταν παλεύεις καθημερινά για να αντεπεξέλθεις στις ανάγκες ή τις υποχρεώσεις ενός φορτωμένου προγράμματος.
Δε χρειάζεται όμως να επισκέπτεσαι πιο πολλές φορές το γυμναστήριο.
 Αντί γι’ αυτό, προσπάθησε να προσθέσεις μόνο 5 λεπτά σε κάθε πρόγραμμα άσκησης που ακολουθείς -αερόβια, μυϊκή ενδυνάμωση, στρέτσινγκ- και τόσο η σιλουέτα όσο και η φυσική σου κατάσταση θα δρέψουν τα οφέλη!
Δες τι μπορείς να κάνεις μέσα σε 300 δευτερόλεπτα:
1. Να αποκτήσεις πιο σφιχτούς κοιλιακούς.
Δεν υπάρχει κάποιος κανόνας που να λέει ότι πρέπει να γυμνάζεις τους κοιλιακούς σου μόνο όταν εκτελείς ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης ή όταν σηκώνεις βάρη.
Αμέσως μετά το αερόβιο κομμάτι της άσκησής σου, ολοκλήρωσε 3 σετ από 15-20 αργές, ελεγχόμενες επαναλήψεις της παρακάτω άσκησης: ξάπλωσε ανάσκελα με τα χέρια πίσω από το κεφάλι και τα πόδια ψηλά, πάνω από τους γοφούς και με τις γάμπες σταυρωμένες, έτσι ώστε να σχηματίζουν γωνία με τους μηρούς.
Ανασήκωσε τη δεξιά ωμοπλάτη καθώς φέρνεις το δεξιό αγκώνα στο αριστερό γόνατο. Ξάπλωσε πίσω και κάνε το ίδιο προς την αντίθετη πλευρά.
2. Να κάψεις επιπλέον 50 θερμίδες.
Δοκίμασε το έντονο τρέξιμο, το ελλειπτικό ή το ποδήλατο. (Μια αερόβια άσκηση μικρότερης έντασης θα κάψει λιγότερες θερμίδες.)
3. Να δυναμώσεις ολόκληρο το σώμα σου.
Δε διαθέτεις χρόνο για βάρη μετά το αερόβιο πρόγραμμά σου; Κάνε για 1 λεπτό καθεμία από τις παρακάτω κινήσεις: βαθιά καθίσματα, push-ups, περιστροφές χεριών, ροκανίσματα και επιτόπιες αναπηδήσεις, χωρίς να παρεμβάλλεται διάλειμμα μεταξύ των ασκήσεων.
4. Να ηρεμήσεις τον νου σου.
Ανάπνευσε βαθιά και φαντάσου πως εισπνέεις θετική ενέργεια και εκπνέεις την αρνητικότητα. Προσπάθησε να αποκλείσεις κάθε σκέψη που αφορά τη δουλειά, την οικογένεια και τις εκκρεμότητες της ημέρας.
5. Να γίνεις πιο ευκίνητη.
Αντί να τρέξεις κατευθείαν στο ντους, αφιέρωσε λίγο χρόνο για να τεντώσεις τους μυς που μόλις γύμνασες. Διατήρησε κάθε διάταση για όχι παραπάνω από 30 δευτερόλεπτα.
tromaktiko

Διαφήμιση
Διαφήμιση lioni
Διαφήμιση lioni
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση falangas
Διαφήμιση falangas
Διαφήμιση tsouderos
Διαφήμιση pitsikakis
Διαφήμιση katikas
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση pitsikakis
Διαφήμιση tsouderos
Διαφήμιση katikas
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ