Χωρίς κατηγορία
Ελαιόλαδο: Πόσο μειώνει τον κίνδυνο εγκεφαλικού
Οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν συστηματικά το ελαιόλαδο στη διατροφή τους έχουν σημαντικά λιγότερες πιθανότητες να πάθουν εγκεφαλικό σε σχέση με εκείνους που δεν το καταναλώνουν.
Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξε γαλλική έρευνα που διήρκεσε 5 χρόνια, στο πλαίσιο της οποίας παρακολουθήθηκαν 7.625 Γάλλοι άνω των 65 ετών όσον αφορά τις διατροφικές τους συνήθειες.
Διαβάστε περισσότερα στο onmed.gr
-
Ρέθυμνο2 ημέρες πριν
Ο Ρεθυμνιώτης Βαγγέλης Μακρυλάκης θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε ένα από τα σημαντικότερα διεθνή τουρνουά πυγμαχίας!
-
ΕΛΛΑΔΑ3 ημέρες πριν
Καιρός: Υποχωρεί από σήμερα ο καύσωνας – Πού θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες
-
ΗΡΑΚΛΕΙΟ2 ημέρες πριν
Κρήτη: Νεκρός 37χρονος άστεγος έξω από καφενείο – Ήταν πατέρας δύο παιδιών
-
ΗΡΑΚΛΕΙΟ2 ημέρες πριν
Η Κρήτη της Ανθρωπιάς: Ιδιώτης τοποθέτησε ψυγείο με κρύα νερά για να ξεδιψάσουν στο δρόμο οι προσκυνητές! | ΦΩΤΟ