Χωρίς κατηγορία
Η συνταγή της ημέρας: Μακαρόνια με κοτόπουλο και κρέμα γάλακτος
Τι χρειαζόμαστε:
- Κοτόπουλο στήθος 2 τεμάχια
- 1 κρεμμύδι
- Λίγο αλάτι
- Λίγο πιπέρι μαύρο
- 1 κύβο κοτόπουλου
- 2 κούπες νερό ζεστό
- Μία κρέμα γάλακτος μεγάλο κουτί
- 500 γρ. μακαρόνια φιογκάκια
- Αρκετές πιπεριές, κόκκινες πράσινες, κίτρινες, πορτοκαλί, δύο σε κάθε χρώμα
- Λίγο ελαιόλαδο
Πώς το κάνουμε:
- Κόβετε το στήθος κοτόπουλου σε κυβάκια.
- Βάζετε σε μια κατσαρόλα λίγο λάδι, στην συνέχεια ρίχνετε το κοτόπουλο, το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, λίγο αλάτι, λίγο πιπέρι και τον κύβο κοτόπουλου, προσθέτουμε και ζεστό νερό αφηνουμε να βρασει.
- Οταν το κοτόπουλο είναι έτοιμο μείνει δηλαδή μόνο με το λάδι ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και τις πιπεριές αφού τις έχουμε κόψει ψιλές στο μπλέιντερ.
- Αφήνουμε να βράσουν όλα μαζι για λίγο και ρίχνουμε λίγο ακόμα πιπέρι.
- Κλείνουμε το μάτι. Βράζουμε τα μακαρόνια και όταν ετοιμαστούν ρίχνουμε μές τα μακαρόνια το μείγμα κοτόπουλου κρέμας και πιπεριών.
- Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε λίγο να κρυώσει.
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν θέλετε ρίχνετε τις πιπεριές από την αρχή μετά το νερό, έτσι θα βράσουν καλύτερα και αφού είναι έτοιμο το κοτόπουλο προσθέστε τότε την κρέμα γάλακτος! Επίσης μπορείτε να βάλετε ότι μακαρόνια θέλετε. Σχετικά με τις πιπεριές δεν έγινε και τίποτα αν δεν έχετε και κάποιο χρώμα, κόκκινη και πράσινη αρκεί.
Πηγή: sintagespareas
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram. Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
-
ΚΡΉΤΗ2 ημέρες πριν
Κρήτη: Πάγωσαν οι 1.500 καλεσμένοι στο γάμο – Του έσωσαν τη ζωή την τελευταία στιγμή!
-
LIFESTYLE2 ημέρες πριν
«Μαμά.. ε μαμά.. μ ακούς;» – Ράγισε καρδιές η Μαρία Τζομπανάκη
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ2 ημέρες πριν
Μητσοτάκης: «Προκλητική και παράνομη η στάση της νέας προέδρου της Βόρειας Μακεδονίας»
-
ΚΟΙΝΩΝΙΑ2 ημέρες πριν
Συγκλονίζει η επιστολή της μητέρας της Κυριακής στον δολοφόνο της: «Άμα δεν θυμάται, να ακούσει την κραυγή της που λέει “χάνομαι”»