Αγάπη Κακλιδάκη

Η Αγάπη Κακλιδάκη επισκέφτηκε το γηροκομείο, την αστυνομική διεύθυνση και τον πρόεδρο των ΑμΕΑ Ρεθύμνου | ΦΩΤΟ

Shares

Συνεχίζει τις επαφές της με φορείς και υπηρεσίες, η υποψήφια Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Νομού Ρεθύμνου κα Αγάπη Κακλιδάκη (Κακλή)

Συγκεκριμένα, χθες Τετάρτη 26/6/19, συναντήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση με τον Αστυνομικό Διευθυντή, κ. Αντώνη Ρουτζάκη, όπου συζητήθηκαν τα τρέχοντα ζητήματα που αντιμετωπίζει σχετικά με την θέση στάθμευσης περιπολικών και τις κτιριακές εγκαταστάσεις τα οποία όποια χρήζουν άμεσης επίλυσης.

 

 

Στη συνέχεια, η κυρία Κακλιδάκη επισκέφτηκε το Γηροκομείο Ρεθύμνου και μίλησε με την Διευθύντρια κα Μπριλλάκη Ζωή.  Κατόπιν ενημερώθηκε ότι το Γηροκομείο φιλοξενεί 41 άτομα, ενώ αναφέρθηκε η ανάγκη στελέχωσης του από επιπρόσθετο προσωπικό για την εύρυθμη και ομαλή λειτουργία του, ώστε να μπορέσει να φιλοξενήσει και άλλα άτομα στο μέλλον.

 

 

Αργότερα επισκέφθηκε τον  κ. Δημήτρη Τσαχάκη Πρόεδρο ΑμΕΑ Ρεθύμνου, όπου συζητήθηκαν τρέχοντα ζητήματα καθημερινότητας καθώς και το θέμα της προσβασιμότητας στις παραλίες του νομού. Στη συνέχεια η κα Αγάπη Κακλιδάκη (Κακλή)  επισήμανε  την αναγκαιότητα επέκτασης των δομών στο σύνολο του Νομού για μια ακόμα πιο προσβάσιμη και ανθρώπινη κατεύθυνση για όλους.

 

 

 

Ακολουθήστε την υποψήφια Βουλευτή Νέας Δημοκρατίας Νομού Ρεθύμνου κα Αγάπη Κακλιδάκη (Κακλή)  στο Facebook.

Shares


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *