ΔΙΑΤΡΟΦΗ
Κατσικάκι με μαρουβά και τυροζούλι στη γάστρα
Το κατσικίσιο τυροζούλι είναι ένα εξαιρετικό ημίσκληρο λευκό τυρί, με γεμάτη γεύση και μόλις 16% λιπαρά είναι ιδανικό και για ελαφριά διατροφή.
Ο δε μαρουβάς είναι ένα παραδοσιακό κρασί, που παράγεται στη δυτική Κρήτη. «Μαρουβάς» σημαίνει «παλαιωμένος». Μάλιστα, η παραδοσιακή διαδικασία στην Κρήτη θέλει να θάβουν ένα βαρέλι με μαρουβά μέσα στο χώμα όταν γεννιέται ένα παιδί, και να το ανοίγουνε στο γάμο του.
Διαβάστε περισσότερα στο dogma
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram. Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
-
PLUS +21 ώρες πριν
ΚΟΥΙΖ: Πόσο καλά γνωρίζεις την Μεγάλη Εβδομάδα;
-
Ρέθυμνο1 ώρα πριν
Καλυψώ: Το Κρητικό «χωριό» που θα ζήσεις τον… μύθο σου!
-
PLUS +2 ημέρες πριν
Κυριακή των Βαΐων: Γιατί σήμερα τρώμε ψάρι ενώ είναι Σαρακοστή
-
PLUS +3 ημέρες πριν
Τα έθιμα του Σαββάτου του Λαζάρου και της Κυριακής των Βαΐων