Βρειτε μας στα Social Media
Διαφήμιση vikos

ΕΛΛΑΔΑ

Πασκουάλ: “Ο Τζέιμς επιστρέφει σε 3 εβδομάδες!”

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Του Γιώργου Ορφανάκη / info@eurohoops.net

Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη απέναντι στη Μακάμπι και ο Τσάβι Πασκουάλ στην συνέντευξη τύπου απάντησε σε ερωτήσεις για την επιστροφή του Μάικ Τζέιμς, τον Γιάννη Μπουρούση, την περίπτωση μεταγραφής και κατά πόσο αυτή επηρεάζεται από την ανοδική πορεία του Λευτέρη Μποχωρίδη.

“Πρώτα από όλα θέλω να πω ευχαριστώ σε όλους τους φιλάθλους που βοήθησαν την ομάδα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτή τη νίκη, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι στο οποίο παίξαμε καλή άμυνα για 40 λεπτά. Κάναμε όμως και κάποια λάθη στο αμυντικό τρανζίσιον. Προφανώς και στην επίθεση χρειαζόμαστε κάποια βελτίωση δεδομένου ότι η επόμενη εβδομάδα θα είναι πολύ δύσκολη.”

Για το αν ήταν η παρουσία του Λευτέρη Μποχωρίδη ένα από τα σημεία-κλειδιά: “Θα μπορούσε να είναι. Υπήρξαν πολλά σημεία-κλειδιά. Είναι αλήθεια ότι ο Μποχωρίδης βοήθησε πολύ την ομάδα, είμαι πολύ ικανοποιημένος από εκείνον και γι αυτό λαμβάνει την ανταμοιβή να παίζει σε παιχνίδια όπως το σημερινό.”

Για τη σημασία μίας τέτοιας νίκης για τον Παναθηναϊκό που χτίζεται τώρα: “Ναι είναι πολύ σημαντικό γιατί η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε μέρες να προπονηθούμε. Έτσι τα παιχνίδια πρέπει να μας βοηθάνε να μεγαλώνουμε. Δεν έχουμε ακόμα μεγάλη συνέχεια στο παιχνίδι μας και όσο κερδίζεις τόσο βελτιώνεσαι.”

Για το αν τον έχει προβληματίσει το γεγονός πως ο Μπουρούσης δεν έχει ταιριάξει ακόμα στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού: “Όλοι οι παίκτες χρειάζονται τον χρόνο τους. Ο Γιάννης δουλεύει σωστά και θα αποτελέσει έναν παίκτη-κλειδί στην πορεία. Ας πούμε ο Κρις Σίνγκλετον δεν ήταν τόσο καλός την προηγούμενη εβδομάδα ενώ σήμερα είχε ένα τέτοιο παιχνίδι. Σήμερα μας βοήθησε παίρνοντας τη μπάλα, είχε κακή τύχη γιατί τη στιγμή που έπαιξε υπήρξαν λάθος επιλογές από άλλους παίκτες και ήταν ένα διάστημα κατά το οποίο η Μακάμπι κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι. Θυσιάστηκε εκείνος ακόμα και αν δεν ήταν ο υπαίτιος αυτής της εξέλιξης.”

Για τη μεταγραφή που έχουν στόχο να κάνουν οι “πράσινοι”: “Ξέρετε ήδη ότι δεν μιλάω για μεταγραφικά θέματα δημοσίως. Πάντα σκεφτόμαστε με τους παίκτες που έχουμε στην ομάδα και επιχειρούμε να παίξουμε όπως πρέπει με αυτούς. Μένουν περίπου 2.5 με 3 εβδομάδες για να επιστρέψει ο Μάικ Τζέιμς. Να δούμε πόσο γρήγορα θα περάσουν γιατί είναι λογικό πως τον χρειαζόμαστε πολύ.”

Για το αν αλλάζει τις σκέψεις του για ενδεχόμενη ενίσχυση του ρόστερ η ανοδική πορεία του Μποχωρίδη: “Όχι ακριβώς. Αυτά τα δύο δεν σχετίζονται αλλά είναι μεταβλητές που πρέπει να λάβει κανείς υπόψιν. Μου αρέσουν οι νέοι παίκτες που προσπαθούν κάθε μέρα να δείξουν στον προπονητή τους ότι θέλουν να παίξουν. Αυτό συμβαίνει στον Παναθηναϊκό με όλους τους νέους παίκτες. Έχει γίνει κατανοητό πως αυτός είναι ο δρόμος και θα προσπαθήσουμε να τους βοηθήσουμε.”

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ