Βρειτε μας στα Social Media

Χωρίς κατηγορία

Σε αυτά τα μπαρ δεν χρειάζεται να βάλεις πάγο στο ποτό σου! | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Welcome Winter! Μιας και μπήκε για τα καλά ο χειμώνας, το κρύο, η παγωνιά και τα χιόνια στα καμπαναριά είπα να σας μεταφέρω και εδώ σε καταστάσεις υπό το μηδέν! Εμ, τι περίμενες να ζεσταθείς; Να καταλάβουμε και λίγο χειμώνα! Φορέστε τα παλτό σας και φύγαμε..

Πρόταση: Αν βρίσκεστε στο εξωτερικό (γιατί εδώ χλωμό να βρείτε κάτι τέτοιο) είστε τύποι που αντέχετε το κρύο και θέλετε να ζήσετε κάτι ξεχωριστό, σκεφτείτε να επισκεφτείτε ένα μπαράκι φτιαγμένο από πάγο (πρωτίστως)! Μια μοναδικά ΠΑΓΩΜΕΝΗ εμπειρία νομίζω, βλέποντας γύρω σας θαυμαστά γλυπτά κατασκευασμένα απο πάγο, ακόμα και ποτήρια από πάγο για πολύ Αbsolut και freezer Jägermeister! Μπαίνοντας λοιπόν στην ”εποχή των παγετώνων” ,για να μην γίνετε παγοκολώνα σαν τα καημένα τα θαλάσσια ζωάκια που έχουν εκθέσει σαν ένα άλλο ενυδρείο στο Kesennuma, ποιοι άλλοι οι Γιαπωνέζοι, κουνηθείτε έστω παριστάνοντας ότι χορεύετε, για να ζεσταθεί το κοκαλάκι σας!

Πάμε λοιπόν να δούμε φωτογραφίες από τα πιο γνωστά ice bar του εξωτερικού:

‘Ωπα, ώπα.. Λάθος! Έχουμε ice bar και στην Ελλάδα! Στην Λίνδο λοιπόν της Ρόδου, υπάρχει το LINDOS ICE BAR το οποίο έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί από την “Culture.Inc Ice” από το Οντάριο του Καναδά, μια εταιρεία που έχει εγκαταστήσει πάνω από 21 σαλόνια πάγου σε όλο τον κόσμο. Έτσι για να μην ζηλεύουμε και εμείς!

Ορλάντο – ΗΠΑ

Στοκχόλμη – Σουηδία

Λονδίνο – Αγγλία

Τόκιο – Ιαπωνία

Μιλάνο – Ιταλία

Ελσίνκι – Φιλανδία

Σύδνεϋ – Αυστραλία

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ