Ο απίστευτος λόγος που ο Κιμ Γιονγκ Ουν δεν γιόρτασε φέτος τα γενέθλιά του

Ο λόγος είναι τόσο απλός όσο και απίστευτος. Ο Κιμ Γιονγκ Ουν κρύβει την ηλικία του γιαυτό και αποφεύγει να γιορτάζει τα γενέθλιά του, τα οποία είναι στις 8 Ιανουαρίου.

Ούτε φωτογραφίες, ούτε ανακοινώσεις -ούτε καν στην ιστοσελίδα της κυβέρνησης δεν αναφέρθηκε η επέτειος των γενεθλίων του ηγέτη Κιμ, γεγονός που προκαλεί εντύπωση για μια χώρα όπου κυριαρχεί η προσωπολατρεία και όπου τα γενέθλια του πατέρα του Κιμ είναι εθνική εορτή.

Ωστόσο, η διαταγή για τον μη εορτασμό των γενεθλίων του ηγέτη ήρθε από τα ανώτατα κλιμάκια, και η αιτία λέγεται πως είναι η ηλικία του. Μάλιστα, η νεαρή ηλικία του Κιμ θεωρείται το πιο αδύναμο σημείο του και γιαυτό αποφεύγει να γιορτάζει τα γενέθλιά του. Μάλιστα, δεν ακριβής ούτε η ηλικία του, αν και υπολογίζεται ότι πρέπει να είναι 34 ή 35 ετών.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν ανέλαβε τα καθήκοντά του τον Δεκέμβριο του 2011, μετά τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα του, Κιμ Γιονγκ Ιλ. Μέχρι τη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντα του «ανώτατου ηγέτη» της Βόρειας Κορέας λίγα ήταν πράγματα ήταν γνωστά για το νεαρό άνδρα κάτι που συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

Ελάχιστες πληροφορίες έχουν διαρρεύσει για τη ζωή του.

Το νεαρό της ηλικίας του Κιμ είχε προκαλέσει ανησυχία στο λαό καθώς πολλοί αμφέβαλλαν για τις ηγετικές του ικανότητες. Αυτός είναι ο λόγος που ο ίδιος προσπαθεί να δείχνει μεγαλύτερος.

Η μοναδική φορά που γιόρτασε τα γενέθλιά του αφότου ανέλαβε τα ηνία της χώρας ήταν το 2014, όταν προσκάλεσε τον αμερικανό καλαθοσφαιριστή Ντένις Ρόνταμ -πάλαι ποτέ μέλος της “dream team”- για να παίξει σ’ ένα τουρνουά μπάσκετ προς τιμήν του.

Πηγή:entertv


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *