Χρήστος Κρασαδάκης: Ο γιατρός που σε μαθαίνει πώς να σώζεις ζωές

Shares

Από Μαρία Παπαϊωάννου

Έχασε τον ανιψιό του σε ηλικία μόλις 11 ετών από ανακοπή καρδιάς. Αυτό το τραγικό συμβάν αποτέλεσε εφαλτήριο για αμέτρητα δωρεάν σεμινάρια πρώτων βοηθειών. O Επικουρικός Επιμελητής στην Κλινική Στοματικής & Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής του ΚΑΤ και πιστοποιημένος εκπαιδευτής δίνει μαθήματα ζωής.

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που είναι γεννημένοι για να προσφέρουν ανιδιοτελώς βοήθεια και να μεταλαμπαδεύουν γνώσεις. Από την αρχή της κουβέντας μας αντιλαμβάνομαι ότι ο Χρήστος Κρασαδάκης είναι ένας από αυτούς.

Στα 18 του πέρασε την πόρτα της Οδοντιατρικής Αθηνών από… «καθαρή σύμπτωση», καθώς, όπως εξηγεί στο People: «Πέρασα στην Οδοντιατρική ενώ είχα τη δυνατότητα να μπω στην Ιατρική, αλλά είχα δηλώσει μόνο τις σχολές των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης. Τη χρονιά που έδινα πανελλήνιες εξετάσεις είχε αλλάξει το σύστημα, με αποτέλεσμα να μη γνωρίζουμε τι ακριβώς συμβαίνει με τις βάσεις. Ωστόσο, μου βγήκε σε καλό, καθώς στο δεύτερο έτος της Οδοντιατρικής πήρα την απόφαση να ασχοληθώ με τη Γναθοπροσωπική Χειρουργική.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Peoplegreece

Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *