Θρίλερ στα Σπάτα με 15χρονη που εξαφανίστηκε

Shares

Έρευνες έχει ξεκινήσει η Αστυνομία για την 15χρονη που εξαφανίστηκε στα Σπάτα. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» έστειλε επείγον σήμα για την εξαφάνιση της ανήλικης.

Η ειδοποίηση για την 15χρονη που εξαφανίστηκε στα Σπάτα βγήκε την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020.

Σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού», η Αντωνία Π., 15 ετών, έχει ύψος 1.50 μ. Επίσης, έχει μαύρα μαλλιά και την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε άσπρη μπλούζα και γκρι σορτσάκι. Αστυνομικοί αναζητούν τα ίχνη της. Ολόκληρη η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού» για την 15χρονη που εξαφανίστηκε στα Σπάτα έχει ως εξής:

Στις 20/07/2020 και ώρα 16:00, εξαφανίστηκε από τα Σπάτα Αττικής, η Αντωνία Π., 15 ετών. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε χθες για την εξαφάνιση της Αντωνίας Π. και προχώρησε σήμερα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης κατόπιν αιτήματος του συγγενικού της περιβάλλοντος. Η Αντωνία Π. έχει ύψος 1.50 μ. και κανονικό βάρος. Έχει μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε άσπρη μπλούζα και γκρι σορτσάκι.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Περισσότερες πληροφορίες:

  • Εθνικό Κέντρο για τις Εξαφανίσεις και τα Παιδιά Θύματα Εκμετάλλευσης
  • «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Eξαφανίσεις 116000»
  • e mail: 116000@hamogelo.gr.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιο νεότερο για την 15χρονη που εξαφανίστηκε στα Σπάτα, με τις έρευνες της Αστυνομίας να συνεχίζονται.

Πηγή: athensvoice

 

Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *