Βρειτε μας στα Social Media
 

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Μητσοτάκης σε Φίλη: Φορέστε τη μάσκα, είστε ευπαθής ομάδα-Η συγγνώμη του πρωθυπουργού

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS

Μια συγγνώμη ζήτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον πρώην υπουργό Παιδείας, Νίκο Φίλη μετά μια έντονη αντιπαράθεση που είχαν οι δυο τους κατά τη διάρκεια της ομιλίας του πρωθυπουργού. Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Μητσοτάκης, ακούγοντας από τα έδρανα της Βουλής τον κ. Φίλη να διαμαρτύρεται τον κάλεσε να ησυχάσει και να ξαναβάλει τη μάσκα του διότι ανήκει και σε «ευπαθή ομάδα». Αφορμή, να σημειωθεί, στάθηκε το γεγονός ότι ο Κ. Μητσοτάκης αποκάλεσε τη Βόρεια Μακεδονία, ως «βόρειο γειτονά μας», με τον κ. Φίλη να τον καλεί να την αποκαλέσει Βόρεια Μακεδονία.
Μετά τη λήξη της συνεδρίασης ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάλεσε τον κ. Φίλη στο γραφείο του στη Βουλή για να του εξηγήσει ότι δεν είχε καμία πρόθεση προσωπικής προσβολής στην αναφορά του εντός της Ολομέλειας. «Δεν αισθάνθηκα προσβολή, αλλά είναι άσχημο για έναν πρωθυπουργό από το βήμα της Βουλής να μιλά ειρωνικά σε ευπαθείς ομάδες», του απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
 

H απάντηση Φίλη

 
«Η ειρωνική αναφορά του πρωθυπουργού από το βήμα της Βουλής, ότι ανήκω σε «ευπαθή ομάδα και κινδυνεύω», υπήρξε ατυχής. Εξέπεμψε ένα δημόσιο ήθος που προσβάλλει όχι εμένα προσωπικά αλλά, κυρίως, χιλιάδες συμπολίτες μας που κάποια στιγμή της ζωής τους είχαν την ατυχία να αντιμετωπίσουν σοβαρό πρόβλημα υγείας. Αυτό άλλωστε εξήγησα και στον ίδιο τον πρωθυπουργό, όταν μετά το τέλος της συνεδρίασης, αισθάνθηκε την ανάγκη να μου δώσει προσωπικά εξηγήσεις» ήταν η επίσημη δήλωση του Νίκου Φίλη, στα όσα προηγήθηκαν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
 
Πηγή:Ethnos

Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap