Βρειτε μας στα Social Media
 

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Η Scarlett Johansson πιστεύει πως η μονογαμία δεν είναι κάτι φυσιολογικό

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι τελευταίες δηλώσεις της Scarlett Johansson σχετικά με το γάμο και τις ερωτικές σχέσεις έχουν προκαλέσει αρκετά σχόλια τις τελευταίες ημέρες, σχόλια που πολλές φορές χάνονται στη μετάφραση.

Η ηθοποιός έδωσε πρόσφατα μια συνέντευξη στο τεύχος Μαρτίου/Απριλίου του Playboy, στην οποία μιλά ανοιχτά για το γάμο, εξηγώντας πως η ίδια «δεν πιστεύει πως είναι φυσιολογικό να είσαι μονογαμικός άνθρωπος».

«Πιστεύω πως η ιδέα του γάμου είναι πολύ ρομαντική. Είναι μια όμορφη ιδέα, και η εκτέλεσή της μπορεί να είναι ένα πολύ όμορφο πράγμα. Δεν πιστεύω πως είναι φυσιολογικό να είσαι μονογαμικό άτομο. Μπορεί να με κατακρίνουν γι’ αυτό, αλλά πιστεύω πως απαιτεί δουλειά. Πολλή δουλειά. Και το γεγονός πως είναι τόσο απαιτητική δουλειά για τόσο πολύ κόσμο -για όλους μας, το γεγονός αυτό αποδεικνύει πως δεν είναι ένα φυσιολογικό πράγμα», πρόσθεσε η Johansson αναφερόμενη στη δουλειά που απαιτεί ένας γάμος για να μακροημερεύσει. «Πρόκειται για κάτι που σέβομαι τρομερά και έχω πάρει μέρος σε αυτό, αλλά είμαι σίγουρη πως είναι αντίθετο στα ένστικτά μας».

Παρότι η συνέντευξη φαίνεται πως πραγματοποιήθηκε πριν γίνει γνωστή η είδηση πως η Johansson πήρε διαζύγιο από το δεύτερο σύζυγό της -το Γάλλο δημοσιογράφο Romain Dauriac με τον οποίο έχει και μια κόρη, τη 2χρονη Rose- η ηθοποιός ρωτήθηκε και για τους γάμους που, παρά τη προσπάθεια, αποτυγχάνουν.

«Πιστεύω πως ο γάμος περιλαμβάνει αρχικά πολλούς ανθρώπους που δεν έχουν καμιά θέση στη σχέση σου, επειδή είναι μια νομικά δεσμευτική σύμβαση, και αυτό φέρει ένα ειδικό βάρος», απάντησε. «Το να είσαι παντρεμένος έχει διαφορά από το να μην είσαι παντρεμένος, και οποιοσδήποτε σας λέει το αντίθετο, λέει ψέματα. (Ο γάμος) αλλάζει τα πράγματα. Έχω φίλους που ήταν μαζί για 10 χρόνια και αποφάσισαν να παντρευτούν και τους ρωτάω, είτε την ίδια μέρα είτε την επόμενη, αν άλλαξε κάτι και πάντα έχει αλλάξει κάτι. Είναι μια όμορφη υποχρέωση αλλά παραμένει μια υποχρέωση».

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την, άκρως ενδιαφέρουσα και εκτός των σχολίων περί γάμου, συνέντευξη της Scarlett Johansson στο Playboy.

Πηγή:www.huffingtonpost.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap