Ξεζωνάκης

Στέλιος Ξεζωνάκης: Το «βαρύ χαρτί» της Νέας Αντίληψης για την επόμενη μέρα στο Ρέθυμνο

Shares

Στην τελική ευθεία για τη διενέργεια των αυτοδιοικητικών εκλογών και οι συνδυασμοί που αναμένεται να διεκδικήσουν την ψήφο των πολιτών του Ρεθύμνου, έχουν ανοίξει τα χαρτιά τους για τα καλά. Οι προγραμματικές θέσεις διαχέονται σε παραδοσιακά και μη Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, οι περιοδείες ανά τον νομό κορυφώνονται και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι έχουν σηκώσει τα μανίκια τους, προσπαθώντας κι αυτοί με τη σειρά τους να συνεισφέρουν στο συλλογικό αποτέλεσμα που θα αναδείξει κυρίαρχο τον συνδυασμό τους για την επόμενη τετραετία.

Αν κάτι μας έχει μείνει από τις παρουσιάσεις των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων, είναι το πολύ δυνατό team που κατάφερε να συγκροτήσει γύρω του ο νυν (κι εκ νέου υποψήφιος) δήμαρχος Ρεθύμνου, Γιώργης Μαρινάκης.

Ανάμεσά στους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της Νέας Αντίληψης θα βρεις επαγγελματίες διαφορετικών κλάδων, νέους  ανθρώπους αλλά κι έναν στιβαρό πυρήνα από «ψημένους» στα της αυτοδιοικητικής πολιτικής.

Θα δεις επίσης και τεχνοκράτες που έχουν διαπρέψει στο αντικείμενό τους. Ανάμεσα στους τελευταίους, ξεχωρίζει η περίπτωση του Στέλιου Ξεζωνάκη.

 

 

Επιτυχημένος ελεύθερος επαγγελματίας ο οποίος ασκεί το επάγγελμα του τοπογράφου μηχανικού, έχει διατελέσει πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος αλλά και μέλος της κεντρικής επιτροπής του ΤΕΕ Ελλάδας.

Συμμετέχοντας στα ανώτερα κλιμάκια του κεντρικού επιπέδου, εκεί όπου διαμορφώνονται οι κατευθυντήριες πολιτικές και λαμβάνονται οι αποφάσεις, ο Στέλιος Ξεζωνάκης αποτελεί ένα υπερατού στην πολιτική φαρέτρα Μαρινάκη, κατά τη διάρκεια της θητείας του οποίου έλαβε χώρα η -πολύ σημαντική για τις αναπτυξιακές προοπτικές του Ρεθύμνου- ένταξη του Αδελιανού Κάμπου στο σχέδιο πόλης.

Όσοι τον γνωρίζουν, έχουν να λένε για τις σφαιρικές του γνώσεις και τον μετρημένο χαρακτήρα του, ενώ η δίψα του για ουσιαστική -και όχι… βιτρινάτη- συμμετοχή στα κοινά της πόλης του, είναι δεδομένη.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον κ. Ξεζωνάκη όπως επίσης και σε κάθε άλλο υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο (οιασδήποτε παράταξης) που είναι δεδομένα ικανός να καταστεί φορέας μιας ουσιαστικής προόδου για την πόλη μας, το Ρέθυμνο.

Shares


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *