Η συγκινητική ιστορία του Μπούμπη που «έβγαλε γλώσσα» στο Θάνατο! | ΦΩΤΟ

Οι ιστορίες με κατοικίδια ζώα και ιδιοκτήτες, τις περισσότερες φορές, είναι πάνω κάτω ίδιες. Όλοι ξέρουμε πόσο πολύ δένεται κάποιος όταν αποφασίσει να αποκτήσει ένα κατοικίδιο (αν και υπάρχουν τρανές εξαιρέσεις).

Η ιστορία όμως που θα μοιραστούμε μαζί σας σε αυτό εδώ το άρθρο είναι λίγο διαφορετική και έχει μέσα μεγάλη δόση αγάπης.

Γράφει η Νάντια Αλεξάκη

Ο Μπούμπης είναι το σκυλάκι της Ελπίδας και του Σταύρου τα τελευταία οκτώ χρόνια περίπου. Ένα αξιολάτρευτο τετράποδο, το οποίο έχει ζήσει σε Ρέθυμνο, Θεσσαλονίκη και πλέον βρίσκεται στην Αγγλία. Δεν είναι όμως το θέμα μας ότι είναι «πολυταξιδεμένος» αλλά ένα άλλο γεγονός που έμελλε να τον οδηγήσει στην ευθανασία και είναι πλέον καλά χάρη στις επίμονες προσπάθειες των ιδιοκτητών του.

Τον περασμένο χρόνο, ο μικρούλης χτυπήθηκε από μηχανάκι στην σπονδυλική του στήλη, με αποτέλεσμα να πάψει να περπατά και μετά από παρότρυνση γιατρών, ίσως έπρεπε να γίνει ευθανασία. Οι ιδιοκτήτες του όμως, θέλησαν να προσπαθήσουν να τον κρατήσουν στη ζωή και έπειτα από αρκετές δαπάνες και με όπλο τους την μεγάλη τους αγάπη, τα κατάφεραν!

Ο μικρός μας φίλος, βρίσκεται και πάλι σε άψογη κατάσταση, όπως και πριν, αν και υπάρχουν ακόμα αρκετές δυσκολίες οι οποίες λύνονται χάρη στον Σταύρο και την Ελπίδα!

Και εδώ που τα λέμε, η «μαμά» Ελπίδα και το όνομά της δεν είναι διόλου τυχαία! Μία ελπίδα κράτησε τον Μπούμπη στην ζωή, αποδεικνύοντας το αρχαίο ρητό!

Και βέβαια… η αγάπη!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *