Βρειτε μας στα Social Media
 

VIRAL

Συγκλονιστικό video: Μπλέχτηκε το αλεξίπτωτο του σε ελεύθερη πτώση!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση
28 Shares

Ένα συγκλονιστικό video δημοσίευσε η ομάδα Up Stories στο Youtube από ελεύθερη πτώση που πραγματοποιήθηκε στην Κωπαΐδα της Βοιωτίας.

Η κάμερα είναι τοποθετημένη σε έναν από τους κορυφαίους αλεξιπτωτιστές στην χώρα, τον Κωνσταντίνο Οροκλό, ο οποίος έγινε γνωστός από την συμμετοχή του στο reality επιβίωσης Nomads και καταγράφει όλα όσα έγιναν από τη στιγμή που βούτηξε στο κενό μέχρι την προσγείωσή του.

Η πτώση του όμως ήταν περιπετειώδης, καθώς το αλεξίπτωτό του μπερδεύτηκε, με αποτέλεσμα να κινείται με μεγάλη ταχύτητα προς το έδαφος, όμως εκείνος με τεράστια ψυχραιμία και διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία προσπάθησε να το ξεμπλέξει.

Στο video καταγράφεται αυτή η προσπάθειά του που είχε διάρκεια ενός λεπτού μέχρι να τα καταφέρει και πραγματικά κόβει την ανάσα…

Όπως επισημαίνεται στο video: «Αξίζει να αναφερθεί ότι οι αλεξιπτωτιστές φέρουν μαζί τους και δεύτερο εφεδρικό αλεξίπτωτο. Όπως όμως μας ανέφερε ο Κωνσταντίνος κύριο μέλημα του ήταν να εξαντλήσει κάθε περιθώριο να ξεμπλέξει το βασικό του αλεξίπτωτο προτού το κόψει και προχωρήσει στο άνοιγμα του δεύτερου (εφεδρικού) καθώς αυτό είναι το βασικό του».

Πηγή: gazzetta

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap