Βρειτε μας στα Social Media

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Google το αποφάσισε: Οι ανεμβολίαστοι πιθανώς να απολύονται

Δημοσιεύτηκε

στις

εμβόλιο αντισώματα
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με μειώσεις μισθών ακόμη, και με μαζικές απολύσεις απειλεί η Google όσους από τους υπαλλήλους της δεν συμμορφωθούν με την πολιτική της εταιρείας για εμβολιασμό κατά της Covid-19.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητρική εταιρεία της Google, η Alphabet Inc. είχε δώσει προθεσμία μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου σε όλους τους εργαζομένους του κολοσσού, να δηλώσουν εάν έχουν εμβολιαστεί ή όχι, κατά της Covid – 19 προσκομίζοντας συγχρόνως, τα απαραίτητα έγγραφα προκειμένου να αποδείξουν τους ισχυρισμούς τους.

Όσοι υπάλληλοι δεν θα έχουν εμβολιαστεί μέχρι τις 18 Ιανουαρίου θα τεθούν σε “διοικητική άδεια μετ’ αποδοχών” για 30 ημέρες. Στη συνέχεια, θα μπορούσαν να τεθούν σε άδεια άνευ αποδοχών για έως και έξι μήνες, προτού τελικά, απολυθούν.

Η κυβέρνηση Μπάιντεν έχει ανακοινώσει πως αμερικανικές εταιρείες με 100 ή περισσότερους εργαζομένους θα πρέπει να διασφαλίσουν ότι το προσωπικό τους θα έχει εμβολιαστεί πλήρως ή θα υποβάλλεται σε τακτικά τεστ έως τις 18 Ιανουαρίου.

Η Google, η οποία απασχολεί περισσότερα από 150.000 άτομα σε ολόκληρη την Αμερική,υποστήριξε ότι σχεδιάζει να ακολουθήσει την εντολή του Μπάιντεν.

Υπενθυμίζεται μάλιστα, πως τον περασμένο Ιούλιο, ο τεχνολογικός γίγαντας είχε δηλώσει την πρόθεσή του να απαιτήσει από όλους τους εργαζόμενους που επιστρέφουν στα γραφεία τους να είναι εμβολιασμένοι.

«Όποιος εισέρχεται σε ένα κτίριο της Google πρέπει να είναι πλήρως εμβολιασμένος» τονίζεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρεία, στην οποία υποστηρίζεται ακόμη, πως τα συχνά διαγνωστικά τεστ «δεν αποτελούν έγκυρη εναλλακτική λύση στον εμβολιασμό».

Πηγή: newmoney

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ