Βρειτε μας στα Social Media

PLUS +

Σε αυτή τη συναυλία οι ανεμβολίαστοι πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη

Δημοσιεύτηκε

στις

Συναυλία
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Καθώς οι συναυλίες και τα θέατρα μετά τα συνεχόμενα lockdown, υποδέχονται κόσμο, στη Φλόριντα οι διοργανωτές μιας συναυλίας αποφάσισαν να αυξήσουν την τιμή των εισιτηρίων για όσους δεν έχουν κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, ώστε να επιτύχουν όσο μεγαλύτερη υγειονομική ασφάλεια μπορούν.

Έτσι, χρεώνουν τους συμμετέχοντες που έχουν εμβολιαστεί κατά της COVID-19 με εισιτήριο εισόδου στην τιμή 18 δολαρίων και όσους δεν έχουν κάνει το εμβόλιο στην τιμή των 999,99 δολαρίων.

Η πανκ συναυλία, που προγραμματίζεται για τις 26 Ιουνίου στην Αγία Πετρούπολη της Φλόριντα, διοργανώνεται από τον Πολ Γουίλιαμς της Leadfoot Productions.

«Προσπαθούμε απλώς να κάνουμε μια συναυλία με ασφάλεια. Και πρέπει να βγουν έξω και να εμβολιαστούν για να προστατεύσουν τον εαυτό τους και τις οικογένειές τους και την κοινότητά τους» δήλωσε ο Πολ Γουίλιαμς σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό WFTS.

«Ήθελα επίσης να δώσω ένα κίνητρο να εμβολιαστούν, όσοι αμφιταλαντεύονται. Ήθελα να ωθήσω τα παιδιά που θέλουν να πάνε σε συναυλίες, να βγουν έξω και να κάνουν το εμβόλιο». Παρ’ όλο που κανένας δεν είχε αγοράσει το εισιτήριο των 999,99 δολαρίων, έως την ημέρα προβολής του ρεπορτάζ, ο Γουίλιαμς εξασφάλισε ότι οι μη εμβολιασμένοι θεατές θα εξακολουθούν να «αντιμετωπίζονται όπως όλοι οι άλλοι».

Ο κυβερνήτης της Φλόριντα, Ρον ΝτεΣάντις ισχυρίστηκε αρχικά: «Στη Φλόριντα, η προσωπική σας επιλογή σχετικά με τους εμβολιασμούς θα προστατευτεί και καμία επιχείρηση ή κυβερνητικός φορέας δεν θα μπορεί να σας αρνηθεί τις υπηρεσίες βάσει της απόφασής σας».

Αργότερα ωστόσο, μια νέα δήλωση από το γραφείο του κυβερνήτη της Φλόριντα αναφέρει ότι η τιμολόγηση των εισιτηρίων εισάγει διακρίσεις: «Η χρέωση υψηλότερων τιμών στα εισιτήρια για άτομα που δεν έχουν βεβαίωση εμβολιασμού άδικα επιβάλει διακρίσεις σε ανθρώπους που έχουν δικαιώματα, τα οποία απαριθμούνται στους νόμους της Φλόριντα».

Πηγή: FOX, ΑΠΕ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ