Βρειτε μας στα Social Media

PLUS +

Πασίγνωστος youtuber έκανε το μεγαλύτερο giveaway χαρίζοντας ένα νησί

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ζώντας σε έναν κόσμο  κοινωνικής δικτύωσης, όσοι ασχολούνται επαγγελματικά με τον τομέα προσπαθούν με κάθε τρόπο να αυξήσουν τους ακολούθους τους αλλά και την επισκεψιμότητα στους λογαριασμούς τους προσφέροντας διάφορα δώρα.

Ο πασίγνωστος youtuber, Mr Beast κατάφερε να ξεπεράσει κάθε όριο χαρίζοντας σε έναν από τους 100 εκατομμύρια ακολούθους του, ένα ολόκληρο νησί!

Αφορμή του τεράστιου giveaway είναι πως ο ίδιος έφτασε να έχει στο κανάλι του, στο YouTube 100 εκατομμύρια subscribers.

Βέβαια, αυτός που θα το κέρδιζε έπρεπε να αναδειχθεί μέσα από κάποιες δοκιμασίες που όσο περνούσε η ώρα αρχίζαν να γίνονται όλο και πιο δύσκολες.

Όπως μπορείτε να δείτε στο video που ήδη μετά από 2 μέρες μετράει 32 εκατομμύρια προβολές, 100 άτομα βρέθηκαν σε ένα νησί απέναντι από αυτό που χάριζε και το πρώτο πράγμα που έπρεπε να κάνουν ήταν να ανάψουν μία φωτιά.

Οι 50 πρώτοι περνούσαν στην επόμενη φάση, η οποία θύμιζε παιχνίδι τύπου Squid Game. Από εκεί αναδείχθηκαν 20, τους οποίους ο διάσημος youtuber ρώτησε ποιος είναι ο πιο παλιός subscriber.  Η κοπέλα που απάντησε κλήθηκε να διαλέξει ποιοι 10 θα συνεχίσουν, διαλέγοντας τους 10 που θα φύγουν.

Αμέσως μετά ανέβηκαν σε ένα πειρατικό πλοίο και αν η σανίδα που ανεβαίναν, δεν έπεφτε, κόβοντας το σχοινί, θα περνούσαν στην επόμενη φάση. Στους 5 που πέρασαν στο τελικό στάδιο, ο πασίγνωστος youtuber τους έκανε την εξής πρόταση: Να πάρουν 50.000 δολάρια και να αποχωρήσουν. Κάτι που κανένας δεν δέχθηκε, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει η τελευταία δοκιμασία που ήταν ο εντοπισμός μίας κρυμμένης βαλίτσας στο νησί.

Νικήτρια αναδείχθηκε μία νεαρή κοπέλα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ