Βρειτε μας στα Social Media

PLUS +

Εντοπίστηκε το τέρας του Λοχ Νες; Νέες φωτογραφίες δείχνουν «κτήνος» 2,5 μέτρων στα νερά

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το τέρας του Λοχ Νες ήταν πάντα θέμα συζήτησης, αλλά ορισμένοι πιστεύουν οι φωτογραφίες των διακοπών ενός άνδρα αποδεικνύουν ότι υπάρχει.

Ο Steve Challice, από το Σαουθάμπτον, κοίταζε μερικές παλιές φωτογραφίες όταν μοιράστηκε μια που είχε απαθανατίσει ένα θαλάσσιο θηρίο 2,5 μέτρων. Ήταν στο Κάστρο Urquhart με τον αδερφό του, κοιτάζοντας το Loch Ness, όταν άρπαξε τη φωτογραφική μηχανή του αφού παρατήρησε έναν περίεργο «κάπως κυματισμό στο νερό».

Στη συνέχεια, βρήκε τη φωτογραφία, η οποία πιστεύει ότι ήταν περίπου 8 πόδια, και την ανέβασε στο διαδίκτυο. Ο Steve πιστεύει ότι ήταν πιθανώς απλώς ένα μεγάλο γατόψαρο ή μια φώκια και μοιράστηκε τη φωτογραφία για να λάβει βοήθεια για να καταλάβει τι ήταν.

«Προσωπικά ξέρω ότι υπήρξε κάποιο ενδιαφέρον και κάποιοι λένε ότι είναι το τέρας, αλλά δεν το πιστεύω. Πρέπει να πω ότι δεν πιστεύω στο τέρας του Λοχ Νες και ειλικρινά πιστεύω ότι αν υπάρχει κάτι εκεί τότε υπάρχει μια λογική εξήγηση για τις περισσότερες από τις θεάσεις. Υποθέτω ότι αυτό που απαθανάτισα ήταν ένα γατόψαρο ή κάτι παρόμοιο. Καθώς οι φώκιες μπαίνουν από τη θάλασσα, τότε αναμένω ότι είναι αυτό και αυτό θα εξηγούσε γιατί αυτές οι θεάσεις είναι τόσο λίγες», ανέφερε ο ίδιος όντας δύσπιστος για τους μύθους της περιοχής.

Ο Ρόλαντ Γουάτσον, που λατρεύει όλα τα μυστήρια του Λοχ Νες, μίλησε με τον Στιβ αφού είδε τη φωτογραφία του στο διαδίκτυο. Ο Ρόλαντ ανέφερε στην Daily Star πως: «Αν αυτή είναι μια γνήσια εικόνα ενός πλάσματος στο Λοχ Νες, θα κατατάσσεται εύκολα στην πρώτη τριάδα όλων των εποχών».

 

Πηγή: newsbomb

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ