Βρειτε μας στα Social Media

ΕΛΛΑΔΑ

Λέτε να έχουμε και στις Πρέσπες τέρας του Λόχνες; Δείτε το βίντεο

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα τεράστιο θαλάσσιο πλάσμα φέρεται να ξανάκανε την εμφάνιση του στην μεγάλη Λίμνη των Πρεσπών όπου καταγράφηκε από τον φωτογραφικό φακό ένα τεράστιο σώμα ενός πλάσματος να εξέχει έξω από την επιφάνεια .

Το συγκεκριμένο μοιάζει με το τέρας του Loch Ness, και προκαλεί πλήθος ερωτηματικών για το τι ακριβώς είναι .

Η λίμνη της Μεγάλης Πρέσπας διαμοιράζεται μεταξύ της Ελλάδος της Αλβανίας και της ΠΓΔΜ.

Το βίντεο δείχνει ένα αλλόκοτο πλάσμα να βγάζει τον μακρύ λαιμό του έξω από το νερό πριν βυθιστεί πίσω στο νερό.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=4WXOD5bfX4M

Πολλοί άνθρωποι σκέφτονται ότι μοιάζει με το τέρας του Loch Ness Monster, ενώ ορισμένοι ντόπιοι κάτοικοι έχουν ιστορίες και θρύλους για κάποιο αλλόκοτο πλάσμα που ζει εκεί . Κάποιοι ειδικοί αναφέρουν ότι στην πραγματικότητα είναι απλά ένα γιγαντιαίο γατόψαρο.

Μιλώντας στην βρετανική εφημερίδα Daily Star, ο καθηγητής βιολογίας Sima Jonosk, ο οποίος πραγματοποίησε μια περιήγηση στη λίμνη και ήταν το πρώτο άτομο που κολύμπησε σε αυτή το 1970, είπε: «Θυμάμαι όταν ένα πλοίο βυθίστηκε στην Αλβανία, πολλά παιδιά πνίγηκαν στη Λίμνη Πρεσπών. Τότε ανακάλυψα ότι οι δύτες που τους έψαξαν είδαν ένα μεγάλο γατόψαρο. Ήταν τόσο φοβισμένοι που σταμάτησαν την αναζήτηση. Νομίζω ότι ήταν ένα από αυτά τα γατόψαρα που είδαν και οι Έλληνες ψαράδες ».

Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς ανακάλυψε ο συγκεκριμένος επιστήμονας αλλά υπάρχουν και άλλες μαρτυρίες ότι κάποιο παράξενο πλάσμα τριγυρνά εκεί.

Μια απλή φωτογραφία ήταν αρκετή να γεννήσει ερωτηματικά και να προκαλέσει «θόρυβο» και παραφιλολογία σχετικά με την ύπαρξη μυθικών τεράτων στις Πρέσπες.

Συγκεκριμένα, σε μια φωτογραφία ενός ζευγαριού το 2012 μπροστά από τη Μεγάλη Πρέσπα, διακρίνεται στο βάθος να βγαίνει από τη λίμνη κάτι απροσδιόριστο.

Η δημοσιογράφος Μπρία Ντιντιέ (Bria Didier) αφήνει και υπονοούμενα ότι ίσως οι κάτοικοι να προσπαθούν να κρύψουν κάτι ενώ κάνει ιδιαίτερη αναφορά στην παρουσία του στρατού στην περιοχή.

Η ίδια μάλιστα διερωτάται αν τίθεται σε κίνδυνο η ασφάλεια στην περιοχή των Πρεσπών.

«Ζω 50 χρόνια στην περιοχή και δεν έχω ακούσει τίποτα για τέρατα. Ξέρω ότι οι Πρέσπες βγάζουν μόνο αγγέλους», δήλωσε.

«Είναι σίγουρα παράξενο να ακούγονται τέτοια πράγματα», είπε ο δήμαρχος των Πρεσπών διαψεύδοντας όσα μεταδόθηκαν από το BBC. Αναμένουμε την αποστολή επιστημονικής ομάδος για να αποκαλυφθεί ποιο ακριβώς θαλάσσιο πλάσμα κατοικεί στην Μεγάλη Πρέσπα .

pentapostagma

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ