Βρειτε μας στα Social Media
Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Δύο γιαγιάδες από τη Σητεία, η Ευαγγελία Συκιανάκη και η Αναστασία Χρυσουλάκη, συμπεθέρες και αυθεντίες στο τηγάνι μας φτιάχνουν τα περίφημα Λασιθιώτικα ξεροτήγανα.

Τα ξεροτήγανα αποτελούν ένα από τα πιο δημοφιλή εδέσματα της Κρήτης. Παρασκευάζονται από λεπτή τηγανισμένη ζύμη στην οποία κατά την διαδικασία του τηγανίσματος δίνεται σπειροειδές σχήμα.

Λόγω της δυσκολίας αυτής της διαδικασίας συνήθως σε αυτό το στάδιο απαιτούνται 2 άτομα προκειμένου ο ένας να δίνει το σχήμα στην τηγανισμένη ζύμη όταν την βγάζει από το τηγάνι και ο δεύτερος να φροντίζει να μην τσαλακώνεται η ζύμη όταν μπαίνει στο τηγάνι.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ