Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΡΉΤΗ

Κρήτη: Ο σύζυγος της Γλυκερίας που πέθανε μετά το εμβόλιο, θα κάνει κανονικά την 2η δόση

Δημοσιεύτηκε

στις

Γλυκερία


365 Shares

Μπορεί να έχασε τη σύζυγό του από παρενέργειες του εμβολίου κατά του κορονοϊού, αλλά αυτό δεν τον σταματά από το να εμβολιαστεί και με τη 2η δόση κατά του κορονοϊού.

Ο λόγος για τον Μανώλη Κρυοβρυσανάκη, τον σύζυγο της 44χρονης Γλυκερίας Μανουσάκη – Κρυοβρυσανάκη, η οποία έχασε τη ζωή της από θρόμβωση μετά την 1η δόση του εμβολιασμού της με το AstraZeneca.

Η απόφαση αυτή έρχεται φυσικά για αυτόν, αφού και ο ίδιος και η αδικοχαμένη Γλυκερία ήταν υπέρμαχοι των εμβολίων.

Ο ίδιος επικοινώνησε με το Κ.Υ. Αγίας Βαρβάρας και προγραμμάτισε τη 2η δόση του με διαφορετικό όμως σκεύασμα από το AstraZeneca.

Tο περιστατικό δημοσιοποίησε στο Facebook η γιατρός από το Κ.Υ. Αγίας Βαρβάρας:

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μια ιδιαίτερη εμπειρία που έζησα πριν λίγες ημέρες….
Ενώ βρισκόμουν στο τακτικό ιατρείο μου , έρχεται η νοσηλεύτρια βάρδιας του εμβολιαστικού και με σχεδόν τρεμάμενη φωνή μου ζήτησε να πάω επειγόντως στο τηλέφωνο για να συνομιλήσω με κάποιο πολίτη αναφορικά με τη 2η δόση του εμβολίου του.
Στη γραμμή του τηλεφώνου ήταν ένας ευγενέστατος κύριος , που μέχρι να ακούσω το όνομά του δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ την πραγματοποίηση του διαλόγου μας .
«Μανώλης Κρυοβρυσανάκης» .
Μπορεί να μην σας θυμίζει κάτι το ονοματεπώνυμό του στο πρώτο άκουσμα , πρόκειται όμως για το σύζυγο της ΓΛΥΚΕΡΙΑΣ, που «έφυγε» πριν ένα μήνα μετά την πρώτη δόση του εμβολιασμού της.
Ήσυχη φωνή, γλυκός λόγος αναμειγμένος με περίσσιο πόνο …. δηλώνει ότι η μόνη του παράκληση είναι να πραγματοποιήσει τη 2η δόση του δικού του εμβολιασμού καθαρά για ψυχολογικούς λόγους με άλλο σκεύασμα, αφού τόσο αυτός όσο και η Γλυκερία ήταν ΥΠΕΡΜΑΧΟΙ των εμβολίων. Μάλιστα η ίδια του είχε ζητήσει να συνεχίσει ….ώστε να μην γίνει η περίπτωσή της σημαία των αντιεμβολιαστών !!!
Τού ζήτησα την άδεια να γράψω για το διάλογό μας, στέλνοντάς του το κείμενο να το διαβάσει πριν τη δημοσίευση, και με εξέπληξε ακόμη μια φορά λέγοντας:
« Γιατρέ από τη συνομιλία μας κατάλαβα πολλά και σου έχω εμπιστοσύνη τι θα γράψεις …μη μου στείλεις τίποτα !!!!

Γλυκερία
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
etem
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap