Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Στρατηγικής σημασίας για την Παγκρήτια Τράπεζα η απορρόφηση της Συνεταιριστικής Κεντρικής Μακεδονίας

Δημοσιεύτηκε

στις

παγκρήτια τράπεζα
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη, στρατηγικής μάλιστα σημασίας θεωρείται για την Παγκρήτια Τράπεζα η απορρόφηση του δικτύου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Κεντρικής Μακεδονίας. Η κίνηση αυτή εντάσσεται στον σχεδιασμό της περαιτέρω ανάπτυξής της, με στόχο – εν προκειμένω – τη στήριξη των επιχειρηματικών αναπτυξιακών πρωτοβουλιών της ευρύτερης περιοχής της Βόρειας Ελλάδας.

Μετά την υπογραφή της συμφωνίας αυτής – όπως διευκρινίζουν καλά πληροφορημένοι κύκλοι της Παγκρήτιας Τράπεζας – το αποτύπωμά της ισχυροποιείται στο οικονομικό – αναπτυξιακό γίγνεσθαι και η δραστηριότητά της επεκτείνεται σε μια περιοχή, όπως η Βόρεια Ελλάδα, στην οποία καταγράφεται ισχυρή ζήτηση χρηματοδοτικών εργαλείων (Ταμείο Ανάκαμψης, Χρηματοδοτικά προγράμματα εγγυήσεων της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων και της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας). Το γεγονός αυτό, εξάλλου, επιβεβαιώνει και τη δυναμική της συνεργασίας για τη δημιουργία μακροπρόθεσμης αξίας συνολικά.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το υφιστάμενο χαρτοφυλάκιο των δανείων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Κεντρικής Μακεδονίας  ανέρχεται σε 250 εκατ. ευρώ, ενώ το χαρτοφυλάκιο καταθέσεων σε 190 εκατ. Ευρώ.

Ολοταχώς προς την ολοκλήρωση του στρατηγικού σχεδιασμού

Η εξέλιξη αυτή προσλαμβάνει βαρύνουσα σημασία και για έναν άλλο πρόσθετο λόγο. Η Παγκρήτια Τράπεζα προχωρά με ταχύτητα στην υλοποίηση του στρατηγικού της σχεδίου το οποίο προβλέπει την επέκτασή της σε όλη την Ηπειρωτική Ελλάδα.

Παραμένοντας προσανατολισμένη σταθερά στην ενεργή στήριξη των αναπτυξιακών πρωτοβουλιών μικρομεσαίων επιχειρήσεωνελεύθερων επαγγελματιών και ιδιωτών πελατών μέσα από ένα δίκτυο που θα ξεπερνά τα 50 καταστήματα πανελλαδικά στο τέλος του 2023, η Παγκρήτια Τράπεζα μετασχηματίζεται και αποκτά καθημερινά ακόμα πιο ισχυρή παρουσία στο εγχώριο τραπεζικό σύστημα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ