Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Τυχερές βουτιές για τους ενεργούς κολυμβητές του Ρεθύμνου – Το φλουρί έπεσε… στη θάλασσα

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Τυχερή φαίνεται ότι θα είναι η χρονιά για τους χειμερινούς κολυμβητές της περιοχής “Χοχλάδα” σε ό,τι αφορά τις βουτιές, αφού το φλουρί έπεσε… στη θάλασσα!
Περίπου 30 άτομα που συχνάζουν στην θαλάσσια αυτή περιοχή, συγκεντρώθηκαν για να κόψουν τη βασιλόπιτα και να γιορτάσουν το νέο έτος.
*Γράφει η Ιωάννα Καψάλη για το Daynight.gr
 
Ξεκίνησαν με μια σύντομη βουτιά από τους πολύ τολμηρούς, διότι οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν ιδιαίτερα ευνοϊκές και συνέχισαν την παρέα με φαγοπότι.
Έκοψαν την πίτα και το κομμάτι που συνήθως κόβεται στα νοικοκυριά για το σπίτι, στην συγκεκριμένη περίπτωση προορίστηκε για τη θάλασσα. Αυτό που συνέβη βέβαια τελικά ενθουσίασε όλη την παρέα, αφού όπως μας εξηγεί η Εύα Βαβουράκη, ενεργή χειμερινή κολυμβήτρια, είναι ότι: “Ήταν πολύ όμορφα, όμως τη μεγαλύτερη πλάκα είχε το φλουρί, το έψαχναν 25 άτομα, κόντεψαν να με λιντσάρουν ότι δεν έβαλα φλουρί στην πίτα! Ξαφνικά… θυμήθηκα ότι είχε απομείνει το κομμάτι της θάλασσας που είχαμε κόψει πρώτο και δεν το είχε φάει κανένας! Μπορείτε να φανταστείτε τι έγινε όταν το βρήκαμε εκεί… χαμός! Έπειτα όλοι μαζί, με ιεροτελεστία, το πετάξαμε στη θάλασσα, αφού ήταν δικό της!”.
Μια υπέροχη και αισιόδοξη μέρα για τους κολυμβητές του Ρεθύμνου που μπορεί να μην κατάφεραν να βουτήξουν οι περισσότεροι, λόγο των πελώριων κυμάτων που είχαν δημιουργηθεί, όμως πέρασαν όμορφα γνωρίζοντας ότι φέτος θα είναι αρκετά τυχεροί σε καλοκαιρίες για περισσότερα μπάνια στη θάλασσα!

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ