Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Έξυπνη στάθμευση με την εφαρμογή “ParkALot” στο κινητό

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ικανοποιητική απήχηση έχει η  εφαρμογή του έξυπνου συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης που έθεσε προσφάτως σε λειτουργία ο Δήμος Ρεθύμνης.

Πλήθος συμπολιτών κάνει ήδη  χρήση των νέων, πρωτοποριακών υπηρεσιών που παρέχει το σύστημα στους οδηγούς οχημάτων παρέχοντας τους άμεση ενημέρωση, σε πραγματικό χρόνο, για τις διαθέσιμες θέσεις στάθμευσης στις οδούς που επιθυμούν,  εντός της ζώνης  εφαρμογής του μέτρου της ελεγχόμενης στάθμευσης.

Όπως επισημάνθηκε σε πρόσφατη ανακοίνωση μας, το συγκεκριμένο καινοτόμο σύστημα  εφαρμόζεται για πρώτη φορά, πανελληνίως, στο Ρέθυμνο. Ελλείψει προγενέστερης εμπειρίας λοιπόν,  σημειώνονται μικρής εμβέλειας αστοχίες ή εντοπίζονται ελλείψεις, τις οποίες η Δ/νση  Πληροφορικής – Προγραμματισμού &  Ανάπτυξης Δ. Ρ. σε συνεργασία με τους τεχνικούς της προμηθεύτριας εταιρείας και με τη συνδρομή των χρηστών, αποκαθιστά άμεσα. Οι  επισημάνσεις, τα σχόλια και τις πληροφορίες που έχουν παράσχει, ως σήμερα, οι συμπολίτες που έχουν κάνει χρήση  των διευκολύνσεων τους έξυπνου συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης, έχουν ήδη ενσωματωθεί  στην ηλεκτρονική εφαρμογή του συστήματος.

Η ανατροφοδότηση του με νέα στοιχεία και η διόρθωση τυχόν λαθών, είναι συνεχής και στοχεύει σταθερά στη διαρκή αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρει σε δημότες/-ισσες κι επισκέπτες.

Με αφορμή την παρούσα επικοινωνία μας, παρακαλούμε τους χρήστες που έχουν εγκαταστήσει την εφαρμογή ParkALot  στο κινητό τους, να κάνουν ενημέρωση  της εφαρμογής προκειμένου να  λάβουν την επικαιροποιημένη έκδοσή της. Σε κάποια κινητά τηλέφωνα η ενημέρωση γίνεται αυτόματα. Χρήσιμο όμως είναι, σε κάθε περίπτωση και για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους οι χρήστες να ελέγχουν την κατάστασης της εφαρμογής και να ¨κατεβάζουν¨ τις κατά καιρούς ενημερώσεις που γίνονται στο σύστημα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ