Βρειτε μας στα Social Media
 

ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Τα έδωσε όλα ο Όμιλος Βρακοφόρων στα Ερμονίκεια στο Σπήλι | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS

Πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 14 Οκτωβρίου στο Σπήλι τα ΕΡΜΟΝΙΚΕΙΑ. Ο Όμιλος των Βρακοφόρων της Κρήτης συνεχίζοντας την παράδοση που τον θέλει παρόντα σε όλα τα μεγάλα γεγονότα εντός και εκτός Κρήτης , ήταν παρών όπως και πέρυσι , ενθουσιάζοντας αθλητές διοργανωτές και κοινό !

 

Είναι γεγονός ότι στο τέλος των αγώνων και μετά τις απονομές των βραβείων στους νικητές, η χορευτική ομάδα του ομίλου που καταχειροκροτήθηκε , χόρεψε ενώ στη συνέχεια έγινε ένα με τον κόσμο όπου όλοι μαζί έκλεισαν με τον καλύτερο τρόπο τις φετινές εκδηλώσεις .

 

Ως γνωστόν ο Όμιλος διατηρεί σχολές χορού στην περιοχή για αυτό οι μαθητές ήρθαν με τούς γονείς τούς να δουν από κοντά τον όμιλο άλλα κυρίως να χαιρετήσουν τούς δάσκαλους τους στο χορό στο Σπήλι , τον Παύλο Πολιουδάκη και την Φένια Χαιρέτη.

 

Το μουσικό συγκρότημά των Γιώργη και Γιάννη Χατζηδάκη με τον λυράρη Γιώργο Μαθιουδάκη και τους Αντώνη Φιλαδίτη και Νίκο Στεφανάκη, κράτησαν το γλέντι διασκεδάζοντας τον κόσμο και ιδιαίτερα τους ξένους επισκέπτες!

 

Τέλος ο πρόεδρος του ομίλου Στέλιος Κιαγιαδακης κλήθηκε από τους διοργανωτές να κάνει την απονομή στον πρώτο βετεράνο νικητή των αγώνων.

Πηγή: goodnet.gr

Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap