Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Βγαλμένος από θρίλερ, ο μηχανισμός θανάτου του άνδρα στο βαρέλι

Δημοσιεύτηκε

στις

πτώμα ρέθυμνο
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πολλά ερωτηματικά συνεχίζει να προκαλεί στις αρχές ο πρωτότυπος θάνατος του άνδρα που βρέθηκε μέσα σε βαρέλι στα Μισίρια στο Ρέθυμνο.

Ούτε ο σεναριογράφος του «Criminal Minds» θα μπορούσε να εμπνευστεί και να στήσει με τόσο αριστοτεχνικό τρόπο τον ασφυκτικό μηχανισμό θανάτου στην περίπτωση του πτώματος μέσα στο βαρέλι που βρέθηκε προ ημερών, εντελώς τυχαία στον Πλατανιανό ποταμό, στο Ρέθυμνο.

Με βάση όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας και κυρίως τα όσα δεν έχουν δει (τουλάχιστον ακόμα), ένα πράγμα είναι βέβαιο και σε αυτό εστίασε με έμφαση από την αρχή το Cretaliveόποιος και αν εμπνεύστηκε το όλο σκηνικό, όποιος και αν έστησε τον συγκεκριμένο μηχανισμό θανάτου, είναι ο ορισμός της νοσηρότητας και της διαστροφής.

Και σε αυτό φέρονται να συμφωνούν και οι ειδικοί που ακόμα κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους διότι η διερεύνηση των συνθηκών συνεχίζεται και μάλιστα με μεγάλη σπουδή. Είτε πρόκειται για ανθρωποκτονία (τα πρώτα 24ωρα ήταν το επικρατέστερο σενάριο), είτε τελικά αποδειχθεί αυτοχειρία (και ας είχε θεωρηθεί ακραίο σενάριο), ο ιθύνων νους σπατάλησε τόνους φαιάς ουσίας…

Είναι από τις πιο δύσκολες και περίπλοκες υποθέσεις και κάποιοι δεν αποκλείουν να αναδειχθεί ως υπόθεση που θα αφήσει εποχή και θα γραφτεί στη διεθνή βιβλιογραφία! Ήδη, ορισμένοι μιλούν για το περιστατικό του αιώνα!

Όταν πλέον θα έρθει η επίσημη απάντηση από τα εγκληματολογικά εργαστήρια για το DNA ως προς την ταυτοποίηση του πτώματος ( όλα δείχνουν μεσήλικα Ρεθυμνιώτη, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί μυστηριωδώς πριν από τρία και πλέον χρόνια), τότε οι ειδικοί θα είναι σε θέση να κατανοήσουν το γιατί και πώς και να πουν περισσότερα.
Εκτιμάται όμως ότι με την σωστή προανάκριση και τα «όπλα» των ιατροδικαστών, το μυστήριο θα λυθεί και τότε πολλοί θα μείνουν με το στόμα ανοιχτό.

Η εξαφάνιση Ρεθυμνιώτη από το 2018 που ερευνούν οι αρχές

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό ότι το πτώμα ανήκει σε άνδρα μέσης ηλικίας, δηλαδή από 45 έως και λίγο πάνω από 60 ετών και ότι ο άνθρωπος μέσα στο βαρέλι ήταν αδύνατος και κάτι παραπάνω από μετρίου αναστήματος και πως παρέμεινε εκεί για σχεδόν τρία χρόνια (ίσως και παραπάνω), στο «μικροσκόπιο» των αρχών τέθηκε μεταξύ άλλων και μία εξαφάνιση ενός κατοίκου του Ρεθύμνου, που μάλιστα είχε δηλωθεί στις αρχές περίπου τον Μάρτιο του 2018.

Ο εν λόγω αγνοούμενος -που ο φάκελος του ερευνάται με σχολαστικότητα- ηλικιακά ανήκει στην κατηγορία των 50 έως 60 ετών, είναι ψηλός και αδύνατος, είχε οικογένεια και ασχολείτο με μαστορέματα, ενώ από την ημέρα που χάθηκε μέχρι και σήμερα δεν έχει εντοπιστεί κανένα ίχνος του, σύμφωνα με το neakriti.gr.

Με άλλα λόγια, η συγκεκριμένη υπόθεση εξαφάνισης έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με την υπόθεση που ερευνάται τα τελευταία 24ωρα, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως πρόκειται για την ίδια, αφού δεν έχει ακόμα αποδειχτεί κάτι πιο συγκεκριμένο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ