Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Οι οικοδόμοι του Ρεθύμνου στηρίζουν τον παλαιστινιακό λαό

Δημοσιεύτηκε

στις

palaistiniako
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο λαός της Παλαιστίνης 75 χρόνια τώρα βιώνει την Ισραηλινή βία και κατοχή, η οποία συνεχίζεται με την κάλυψη και στήριξη των Αμερικανονατοικών, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και όλων των Ελληνικών Κυβερνήσεων”.

 

Το Συνδικάτο Οικοδόμων & Συναφών Επαγγελμάτων Ρεθύμνου εκφράζει τη σταθερή και αταλάντευτη αλληλεγγύη του στον αγώνα του Παλαιστινιακού λαού που, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση “διεκδικεί νόμιμα και δίκαια το δικαίωμα να έχει τη δική του πατρίδα, το δικό του κράτος, ανεξάρτητο, κυρίαρχο, δίπλα στο Ισραήλ, στα όρια του 1967 και με πρωτεύουσα την Αν. Ιερουσαλήμ ενάντια στη συνεχιζόμενη δολοφονική Ισραηλινή κατοχή”.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Ο λαός της Παλαιστίνης 75 χρόνια τώρα βιώνει την Ισραηλινή βία και κατοχή, η οποία συνεχίζεται με την κάλυψη και στήριξη των Αμερικανονατοικών, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και όλων των Ελληνικών Κυβερνήσεων που έχουν γίνει οι καλύτεροι σύμμαχοι του Ισραηλινού κράτους-δολοφόνου. Για 75 χρόνια ο λαός της Παλαιστίνης θρηνεί χιλιάδες νεκρούς, ανάμεσα τους άμαχους, ηλικιωμένους και παιδιά.

Τα όσα συμβαίνουν αυτές τις μέρες δεν είναι «κεραυνός εν αιθρία». Είναι αποτέλεσμα της εγκληματικής πολιτικής του Ισραήλ που έχει επί κατοχή το κράτος της Παλαιστίνης. Είναι αποτέλεσμα των ισραηλινών βομβαρδισμών εδώ και χρόνια, του αποκλεισμού, των φυλακίσεων και βασανιστηρίων του λαού της Παλαιστίνης.

Κανένας δεν πρέπει να ξεχνά το σύνθημα που φωνάζουμε εδώ και χρόνια στις διαδηλώσεις συμπαράστασης στον Παλαιστινιακό λαό «Το Ισραήλ σκοτώνει γυναίκες και παιδιά». Αυτή είναι η αλήθεια που θέλουν να διαστρεβλώσουν ώστε να ενοχοποιήσουν έναν ολόκληρο λαό που μάχεται να μην έχει το ισραηλινό πιστόλι πάνω στο κεφάλι του.

Όλοι αυτοί, που βρήκαν σήμερα την ευκαιρία να μιλήσουν για πόλεμο, εγκλήματα και φρικαλεότητες, είναι υποκριτές γιατί έντεχνα απέφευγαν όλα τα προηγούμενα χρόνια να καταδικάσουν ρητά ένα κράτος – δολοφονική μηχανή που με τη δύναμη των όπλων έκανε τα μεγαλύτερα εγκλήματα για να επιβάλλει τα συμφέροντα του, γιατί έκαναν πως δεν έβλεπαν τις σφαγές.

Είναι τεράστιες οι ευθύνες της κυβέρνησης της ΝΔ, που συνεχίζοντας από εκεί που σταμάτησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις, στηρίζει έμπρακτα τον σφαγιασμό 2 εκατομμυρίων Παλαιστινίων στη Λωρίδα της Γάζας στέλνοντας φρεγάτα του πολεμικού ναυτικού, διευκολύνοντας την πολεμική μηχανή των ΗΠΑ – Ισραήλ.

Δεν έχουμε καμιά δουλειά νε είμαστε δίπλα στους μακελάρηδες των λαών.

Απαιτούμε:

Καμιά συμμετοχή, καμιά στήριξη στο σφαγιασμό του λαού της Παλαιστίνης.

Να αποσυρθεί, εδώ και τώρα, η φρεγάτα «ΨΑΡΑ» από την περιοχή.

Να σταματήσει κάθε διευκόλυνση σε ΗΠΑ – Ισραήλ.

Να σταματήσει κάθε οικονομική, πολιτική, στρατιωτική συνεργασία με το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ.

Αναγνώριση τώρα του Παλαιστινιακού κράτους.

Πόλεμος στο Ισραήλ: Φλέγεται η Μέση Ανατολή – Live εικόνα

rethemnosnews

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ