Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Ο δήμος Ρεθύμνου δίπλα στους πληγέντες του Παλαμά Καρδίτσας | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Προκειμένου να συνεισφέρει στη συλλογική προσπάθεια ανακούφισης των πληγέντων από τις πρόσφατες πλημμύρες συνανθρώπων μας, ο Δήμος Ρεθύμνης σύλλεξε είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία θα σταλούν στο Δήμο Παλαμά Καρδίτσας.

 

Στον δρόμο προς την περιοχή των πλημμυροπαθών συνανθρώπων μας βρίσκεται η νταλίκα με τις 23 παλέτες ειδών ανάγκης, τις οποίες απέστειλε ο Δήμος Ρεθύμνης.

 

Μετά από συνεννόηση του Δημάρχου Ρεθύμνης, κ. Γιώργη Μαρινάκη, και του Γενικού Γραμματέα Δήμου Ρεθύμνης, κ. Μαρίνου Ρουσιά, για τα είδη και τον τρόπο παραλαβής, το υλικό θα παραδοθεί σε συγκεκριμένους υπευθύνους του Δήμου Παλαμά Καρδίτσας.

Ο Δήμος Ρεθύμνης, μέσω του Αυτοτελούς Γραφείου Εθελοντισμού και σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία και τους Πολιτιστικούς Συλλόγους των οικισμών του, συντόνισε τη συλλογή των συγκεκριμένων ειδών από τις 16 έως τις 19 Σεπτεμβρίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη.

Για μία ακόμα φορά υπήρξε αθρόα ανταπόκριση τόσο από μεμονωμένους πολίτες όσο και φορείς, ενώ, μέρος του υλικού προέρχεται από τον Δήμο Μυλοποτάμου και από το Πανεπιστήμιο Κρήτης.

Ο Δήμος Ρεθύμνης ευχαριστεί θερμά

  • Tο δίκτυο ΡΕΘελοντώ, τους υπαλλήλους του Δήμου και τους εκπροσώπους του Προσκοπισμού, οι οποίοι βοήθησαν στην παραλαβή, τον διαχωρισμό και το πακετάρισμα του υλικού
  • Tην εταιρεία Γενική Προμηθευτική Ειδών Χρωματοπωλείου Χ. Ορφανουδάκης ΑΕ και το κατάστημα ΜΑΧ-Αντ. Φραγκεδάκης για τα είδη συσκευασίας
  •  Tη μεταφορική εταιρεία Μακρυμανωλάκης Αντώνης ΙΚΕ για τη φόρτωση και τη μεταφορά του υλικού
  • Tην ΑΝΕΚ LINES για τη δωρεάν μεταφορά του οχήματος στον Πειραιά

και συγχαίρει τους συμπολίτες μας για την άμεση ανταπόκριση και την κινητοποίησή τους, καθώς απέδειξαν ξανά την ευαισθησία και την ανθρωπιά της κοινωνίας του Ρεθύμνου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ