Βρειτε μας στα Social Media
Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Κάθε χρονιά φαίνεται πως θα είναι όλο και καλύτερη για τον αγώνα ορειβατικού σκι «Pierra Creta» στα βουνά της Κρήτης! Εκεί ψηλά στις βουνοκορυφές του Ψηλορείτη, στην τοποθεσία Λάκκος Μυγερού στα Λιβάδια, δεκάδες ήταν εκείνοι που εντυπωσιάστηκαν ξανά όχι μόνο από το χιονισμένο Κρητικό τοπίο, αλλά κυρίως από το κέφι και την απαράμιλλη φιλοξενία των ντόπιων…

Γράφει ο Αντώνης Τσαλίκης για το Daynight.gr

Το βίντεο από έναρξη του αγώνα περιγράφει απόλυτα την ιδιαιτερότητα της συγκεκριμένης διοργάνωσης η οποία για 5η συνεχόμενη φορά κερδίζει φίλους και αφήνεις μεγάλες υποσχέσεις για τα επόμενα χρόνια.

Είναι πλέον εμφανές πως το πάθος ορισμένων ανθρώπων να προβάλουν το χειμερινό «πρόσωπο» του νησιού, η ομορφιά του Ψηλορείτη και φυσικά η υποστήριξη από την τοπική κοινότητα, είναι στοιχεία που διαφημίζουν όλο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όσα προσφέρει η Κρήτη πέρα από τις καλοκαιρινές διακοπές!

Η μαντινάδα του λυράρη λίγο πριν οι αθλητές απολαύσουν τις χιονισμένες πλαγιές του, αποτυπώνει τον χαρακτήρα της διοργάνωσης και την «ζεστασιά» παρά τα χιόνια με την οποία στηρίζουν οι Κρητικοί την προσπάθεια:

Στις Λιβαδιώτικες κορφές,
στα δυο χιλιάδες μέτρα,
σας εκαλωσορίζουμε,
Με το Pierra Creta…
Αγώνες ορειβατικοί,
γίνονται οφέτος πάλι,
κι η παρουσία σας για μας,
είναι τιμή μεγάλη!

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ