Βρειτε μας στα Social Media

ΛΑΣΙΘΙ

23χρονος Κρητικός ζει νηστικός σε οικοδομή

Δημοσιεύτηκε

στις

άστεγος
Διαφήμιση
Διαφήμιση
2.4K Shares

Μια είδηση που προκαλεί θλίψη και προβληματισμό ήρθε σήμερα στο φως της δημοσιότητας από την Ιεράπετρα και η οποία έχει να κάνει με έναν νεαρό συμπολίτη μας ο οποίος ζει υπό το όριο της ανέχειας.

Την περίπτωση ανέδειξε ο σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών «π. Φώτιος Διακάκης» και η κοινωνική τους ομάδα «Παλμός Ζωής», που και στο παρελθόν έχουν αποδείξει ότι στέκονται κοντά σε ανθρώπους που είναι σε ανάγκη.

Μία από αυτές ήταν η μεγάλη κινητοποίηση που υπήρξε για την κα Μάρω στο Πάνω Χωριό που ζούσε μέσα σε άθλιες συνθήκες, χωρίς τα βασικά είδη πρώτης ανάγκης και για μήνες χωρίς ρεύμα. Αλλά και για τα δυο παιδιά που πηγαίνουν σε σχολείο χωρίς κολατσιό. Καθώς και 20 περίπου οικογένειες που τα φέρνουν δύσκολα πέρα.

Το νέο περιστατικό, ωστόσο, αφορά έναν 23χρονο που για κάποιους λόγους ζει μόνος του, μακριά από το οικογενειακό περιβάλλον. Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Άγγελος Φασουλάκης μίλησε στον Ηχώ 99,8 λέγοντας ότι ο νέος αυτός μένει σε μια οικοδομή χωρίς πόρτες και παράθυρα και σκεπάζεται με δυο κουβέρτες.

Έκανε κάποια μεροκάματα στις ελιές όμως εδώ και καιρό είναι χωρίς δουλειά και πολλές φορές δεν έχει ούτε να φάει. Θα γίνει προσπάθεια ώστε να βοηθηθεί για τις άμεσες ανάγκες τους αλλά και για να του εξασφαλιστεί εργασία, ανέφερε.

άστεγος
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap