Βρειτε μας στα Social Media
Διαφήμιση

ΛΑΣΙΘΙ

Expo yachting Crete 2023: Έρχεται δυναμικά η έκθεση για το Υachting και το Θαλάσσιο Τουρισμό

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

μαρίνα Αγίου Νικολάου

Ξεκίνησαν σε εντατικότερο ρυθμό οι προετοιμασίες για την Expoyachting Crete 2023, την 2η Έκθεση για το Yachting και το Θαλάσσιο τουρισμό που θα διεξαχθεί από 12 έως 14 Μαΐου στην Μαρίνα του Αγίου Νικολάου. 

Στόχος είναι η προώθηση του θαλάσσιου τουρισμού σε μια από τις πιο οργανωμένες μαρίνες του νησιού, στην καρδιά της τουριστικής πόλης του Αγίου Νικολάου.

Η Έκθεση αποσκοπεί στη σύναψη εμπορικών σχέσεων μεταξύ επισκεπτών, εκθετών και φορέων που θα παρευρεθούν, ευελπιστώντας σε ανταποδοτικά οφέλη για όλα τα μέρη. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσες εταιρείες δραστηριοποιούνται στον τομέα υπηρεσιών και πώλησης σκαφών αναψυχής και θαλάσσιων σπορ, ιστιοπλοΐας, καταδύσεων και πολλών ακόμα δραστηριοτήτων που σχετίζονται με τον κόσμο της Θάλασσας.

Η 2η Έκθεση Yachting & Θαλάσσιου Τουρισμού αυτή τη χρονιά εμπλουτίζεται με παράλληλες εκδηλώσεις και δραστηριότητες, ομιλίες παρουσιάσεις και καλλιτεχνικά δρώμενα, αναβαθμίζοντας ακόμα περισσότερο τον θεσμό.  

Τόσο από τον διοργανωτή φορέα της έκθεσης, την αναπτυξιακή εταιρία του Επιμελητήριου Λασιθίου, όσο και από τους συν-διοργανωτές φορείς δηλ. την Περιφέρεια Κρήτης και την ΔΑΕΝ (Δημοτική Εταιρία Δήμου Αγ. Νικολάου), εκφράζονται αισιόδοξα μηνύματα για μια άκρως επιτυχημένη διοργάνωση. 


Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση agroexpoierapetra
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση agroexpo

ΔΗΜΟΦΙΛΗ