Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Συνέντευξη με μια αυθεντική Κρητικιά! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αν θέλεις να γνωρίσεις έναν άνθρωπο στην πιο γνήσια μορφή του, δεν έχεις παρά να κάνεις μια βόλτα στην Κρητική ύπαιθρο. Στα χωριά εκείνα που βρίθουν από ανθρώπους κάποιας ηλικίας με έντονες εμπειρίες και διδάγματα ζωής που μπορείς να κάθεσαι με τις ώρες για να τα ακούσεις.

Μία από αυτές είναι η κυρία Άννα Σταματάκη από τα Καπετανιανιά. Ένα χωριό στα νότια του Νομού Ηρακλείου και αμφιθεατρικά χτισμένο στις πλαγιές των Αστερουσίων, σε υψόμετρο περίπου 750 μέτρων.

Αυτός ο ιδιαίτερος και πανέμορφος τόπος, αποτέλεσε και το καταφύγιο για έναν μεγάλο Έλληνα, τον μουσικοσυνθέτη Θάνο Μικρούτσικο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Δεκέμβριο του 2019. Τα Καπετανιανά ήταν το απάγκιο του, εκεί που κατέφευγε μαζί με τη σύζυγό του για να γεμίσουν τις ψυχές τους και να εμπνευστούν και η κυρία Άννα είχε την χαρά να τους γνωρίσει προσωπικά.

Την σχέση της αυτή, αλλά και πολλά ακόμη ενδιαφέροντα πράγματα που εξομολογείται με αυθεντικότητα, εξιστόρησε μπροστά στην κάμερα της καταπληκτικής σελίδας Δια-SOS-τε τη Μεσαρά, η οποία συχνά πυκνά μάς προσφέρει ανθρωποκεντρικές ιστορίες από κάθε γωνιά της Κρήτης.

Η άτυπη συνέντευξη με μια αυθεντική Κρητικιά

Όπως αναφέρουν τα μέλη της συγκεκριμένης σελίδας: «Όταν φτάσαμε στα Καπετανιανά κατηφορίσαμε για λίγο μέχρι που βρήκαμε μετά από καιρό το σπίτι της κυρίας Άννας. Ξεκινήσαμε για μια απλή επίσκεψη χάρη της φιλίας που μας συνέδεε με τον συγχωρεμένο τον άνδρα της και καταλήξαμε σε μιά «εξομολόγηση» επί παντός επιστητού.

Η κυρία Άννα μας μίλησε για τις σχέσεις της με τον «υψηλό» κάτοικο του χωριού (Θάνος Μικρούτσικος) που έφυγε κι αυτός πρόσφατα , καθώς επίσης και για τη ζωή στο χωριό που τόσο αυτή όσο και ο σύζυγος της είναι γέννημα θρέμμα.

Το σπινθηροβόλο βλέμμα της, η κορμοστασιά της, η κίνηση , η φιλοξενία και η θετική ενέργεια που εκπέμπει είναι στοιχεία που σε καθηλώνουν από την πρώτη στιγμή.
Χειμαρρώδης η κ. Άννα χαίρεσαι να την ακούς αλλά και να την βλέπεις…»

Δείτε το βίντεο:

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ