Κρήτη: «Τσουχτερά» τα πρόστιμα για κράνος και κινητό | ΦΩΤΟ

Shares

“Σφίγγουν” τα πράγματα για τους οδηγούς τροχοφόρων, μέσα στην πόλη του Ηρακλείου. Η Τροχαία Ηρακλείου κάνει τελευταία όλο και πιο συχνή την παρουσία της, ακόμη και στα κεντρικότερα σημεία της πόλης.

Σήμερα το απόγευμα, συνεργείο της Τροχαίας, μαζί με το Ανακριτικό, έκαναν αιφνιδιαστικούς ελέγχους στην πλατεία Ελευθερίας.

Στο στόχαστρο των ανδρών της Τροχαίας είναι οι οδηγοί δικύκλων που δεν φοράνε κράνος, αλλά και οι οδηγοί αυτοκινήτων που μιλούν στα κινητά τους τηλέφωνα.

Εδώ που τα λέμε, η έλλειψη κράνους και το μπλα – μπλά με το κινητό κατά την ώρα της οδήγησης, είναι σήμερα οι βασικότερες αιτίες τροχαίων ατυχημάτων…

Εννοείται πως τα πρόστιμα που επιβάλλονται στις δυο αυτές τροχονομικές παραβάσεις, είναι πολύ τσουχτερά για την εποχή της οικονομικής κρίσης.

Όμως, όποιος δεν θέλει χτύπους, στο χαλκιδιό δεν πάει, λέγανε οι παλιοί! Όποιος λοιπόν θέλει να αποφύγει τα πρόστιμα, δεν έχει παρά να φορά το κράνος του και να μη μιλά στο κινητό όταν οδηγεί!

Οι τροχονόμοι πάντως, είναι αποφασισμένοι να πατάξουν και τις δυο αυτές παραβάσεις, με τη συνεχή παρουσία τους στους δρόμους, μέσα κι έξω από την πόλη.

Ας το έχουμε αυτό όλοι υπόψη μας!

Πηγή: neadrasis.gr

Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *