θάνατο

Κρήτη: Η τραγική ιστορία πίσω από το θάνατο του 34χρονου Γιώργου

Shares

Ο 34χρονος Γιώργος Καλιακάκης πάλεψε γενναία με τον καρκίνο υποβλήθηκε μάλιστα και σε επέμβαση στη Θεσσαλονίκη αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Τραγική πτυχή της υπόθεσης είναι ότι πριν από ένα μήνα «έφυγε» από τη ζωή και ο πατέρας του από ανακοπή καρδιάς. Όσο βρισκόταν στο νοσοκομείο όπου και χειρουργείτο ο γιος του στο κεφάλι.

Στην ανάρτησή του ο αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Νίκος Συριγωνάκης αποχαιρέτισε τον 34χρονο Γιώργο χαρακτηρίζοντάς τον άνθρωπο του αγώνα και της προσφοράς.

Όπως ανέφερε:

“Είναι σκληρό να χρειάζεται να εκφράσεις λόγια παρηγοριάς για ένα νέο άνθρωπο, για έναν άνθρωπο του αγώνα και της προσφοράς που φέρει ακέραιο τον σεβασμό και την εκτίμηση όλων μας . Το θάρρος του, η δύναμη του, η αξιοπρέπεια του και το ήθος του τον συνόδευαν μέχρι την τελευταία στιγμή, δίνοντας έναν άνισο αγώνα και προσφέροντας θάρρος και κουράγιο σε όλους. Θα σε θυμόμαστε Γιώργο για τη δυναμική σου παρουσία, τη συγκρότηση και τη δημιουργικότητά σου. Ριρίκα, Ζαχάρη και Γιάννη, θερμά συλλυπητήρια και ο Θεός να σας δίνει Κουράγιο και Δύναμη”.

Πηγή: nassosblog

Shares


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *