Είναι μικρό, ηλεκτρικό, Ελληνικό και καίει μόνο 1 € ανά 100 χλμ! | ΦΩΤΟ

Shares

Παρκάρει σε θέση …κάδου, αφού το συνολικό πλάτος του δεν ξεπερνά το ύψος ενός μικρού παιδιού. Στοιχίζει όσο το πετρέλαιο θέρμανσης, που θα ξοδέψει ένα σπίτι σε κάποια ορεινή περιοχή της Ελλάδας τους μήνες του Χειμώνα. Είναι μικρό, Ελληνικό, ηλεκτρικό και καίει 1 Ευρώ ανά 100 χιλιόμετρα!

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πώς φορτίζει σε μια απλή πρίζα «σούκο» -όπως ακριβώς δηλαδή μια απλή ηλεκτρική συσκευή. 

Και ναι μεν κατασκευάζεται στην πρωτοπόρα στα ηλεκτροκίνητα οχήματα Κίνα, η καρδιά και το μυαλό του όμως είναι ελληνικής τεχνογνωσίας.

Λεπτομέρειες για το θαυματουργό ηλεκτρικό αυτοκίνητο

 

Σας μιλάμε για το Ecocar, ένα αμιγώς ηλεκτρικό διθέσιο αυτοκίνητο πόλης, με συσσωρευτές (μπαταρίες), ελεγκτές και ηλεκτρικά υποσυστήματα ελληνικής τεχνογνωσίας, που αναμένεται να κυκλοφορεί μαζικότερα στην ελληνική κι ευρωπαϊκή αγορά το 2018.

Παρότι έκανε το ντεμπούτο του μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο, στη διάρκεια της 82ης Διεθνούς ‘Εκθεσης Θεσσαλονίκης, έχει ήδη «ανέλπιστο αριθμό παραγγελιών», αλλά και αρκετές πωλήσεις, που πραγματοποιήθηκαν πριν καν περάσει την έξοδο του διεθνούς εκθεσιακού και συνεδριακού της ΔΕΘ-Helexpo AE, για να βγει επισήμως στους δρόμους.΄Ηδη έχουν ταξινομηθεί δύο μοντέλα του ελληνο-κινεζικού οχήματος, τα οποία έχουν αδειοδοτηθεί για κυκλοφορία στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Μάλιστα αν σας έχουμε εξάψει τη φαντασία, μπορείτε να το δείτε εδώ!

Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *