Βρειτε μας στα Social Media

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βίντεο: Έξαλλος ο πατέρας της Φαίης Μπακογιώργου, έφυγε από το πλατό: «Είναι ανάγωγος, σταματώ»

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Άναψαν τα αίματα σε τηλεοπτική εκμπομπή το βράδυ της Τετάρτης ανάμεσα στον πατέρα της Φαίης Μπακογιώργου και τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργο Καλλιακμάνη, με τον πρώτο τελικά να αποχωρεί από το πλατώ ενοχλημένος από τις διακοπές του συνομιλητή του.

Όλα ξεκίνησαν με τον κ. Καλλιακμάνη να ρωτά «πώς έγινε με τα παιδιά αυτά. Αυτό το παιδί περνούσε τόσα πράγματα και δεν υπήρχε κάποιος». «Και τι έκαναν οι αστυνομικοί;» τον ρώτησε η συνήγορος του κ. Μπακογιώργου, Βούλα Δημητριάδη. «Υπήρχε καταγγελία στην αστυνομία κυρία μου;» είπε ο κ. Καλλιακμάνης με τον πατέρα της Φαίης να ζητά τον λόγο για να απαντήσει λέγοντας «δεν θα με διακόψετε».

«Για το πού ήμουν. Ήμουν παρών σε όλες τις σκηνές σε διαφορετικά πλαίσια. Ήμουν παρών στα όλα, αλλά με είχαν στο φεγγάρι» είπε ο πατέρας της δολοφονημένης Φαίης με τον κ. Καλλιακμάνη να τον διακόπτει και να τον ρωτά: «Τα εγγόνια σας τα ξέρετε;».

«Σταματώ, τέλος. Είναι αναγωγή αυτή. Τέλος. Είναι ανάγωγος» είπε τότε έξαλλος ο Νίκος Μπακογιώργος ο οποίος αποχώρησε από το τηλεοπτικό πλατώ.

«Έχει δίκο. Το σωστό θα ήταν να επιστρέφει αυτός και να αποχωρήσεις εσύ. Δεν το δέχομαι. Όταν έχεις έναν καλεσμένο εδώ πρέπει να τον σέβεσαι Φέρτε μου τον κ. Νικο να κάτσω μόνη μου δύο λεπτά» είπε τότε η Ζήνα Κουτσελίνη με τον Γιώργο Καλλιακμάνη να σηκώνεται και αυτός να φύγει λέγοντας «θα φύγω εγώ, αυτό είναι το σωστό».
 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ