Βρειτε μας στα Social Media

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ορεινή Κορινθία: Βρέθηκαν τα παιδιά της οικογένειας των Παλαιοχριστιανών – «Θα γίνει τεστ DNA»

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εντοπίστηκαν τα παιδιά της οικογένειας των αυτοαποκαλούμενων Παλαιοχριστιανών, όπως ανακοίνωσε ο Σταύρος Μπαλάσκας μιλώντας στην τηλεόραση του Mega. Τα παιδιά που μέχρι πρότινος ζούσαν σε λαγούμια στην Ορεινή Κορινθία, βρέθηκαν στο σπίτι συγγενή.

Υπενθυμίζεται πως ο πατέρας της οικογένειας, η οποία ζει σε αυτοσχέδια λαγούμια στην Ορεινή Κορινθία, οδηγήθηκε τη Δευτέρα, ενώπιον του εισαγγελέα, με δικογραφία για απείθεια στον νόμο και μη συμμόρφωση στην υποχρεωτικότητα της φοίτησης των τριών ανήλικων παιδιών του στο σχολείο.

Ο 45χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο καθώς παρουσίασε υψηλή πίεση.

«Η υπόθεση δεν έχει αστυνομικό ενδιαφέρον, αλλά κοινωνικό. Ο πατέρας “αρρώστησε ξαφνικά”. Έχει παιδάκια που εμπλέκονται. Η οικογένεια θα μπορούσε να κάνει ό,τι θέλει αλλά όχι με παιδάκια. Γι’ αυτό υπήρξε και οξεία παρέμβαση ο εισαγγελέας. Είναι ένα κοινωνικό θέμα, θα πρέπει να εντοπισθούν και οι άλλες ομάδες, που έχουν τον ίδιο τρόπο ζωής. Βρέθηκαν τα παιδιά, ήταν σε ένα συγγενικό πρόσωπο», ανέφερε ο Σταύρος Μπαλάσκας.
«Για το αν είναι δικά του τα παιδιά θα γίνει εξέταση DNA, γιατί ένα μωρό κυοφορείται και κανείς δεν ξέρει ποιος είναι ο πατέρας. Δεν απαντάει η γυναίκα για την πατρότητα του παιδιού. Ο “πατριάρχης” λέει πως ζουν στα πρότυπα των Άμις, ή των ρωσικών προτύπων των “παλαιοχριστιανών” της ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας» σημειώνει ο Μπαλάσκας.

Σχετικά με το ζήτημα της τηλερργασίας στον δήμο Ερέτριας σχολίασε: «Γι΄αυτό πρέπει να ελεγχθεί ο δήμος που είχε προσληφθεί και η μισθοδοσία που του αποδιδόταν. Είναι θέμα του δήμου που τον πλήρωνε».

Πόσα χρήματα έπαιρνε ο πατέρας της οικογένειας

Πέπλο μυστηρίου απλώνεται πάνω από την υπόθεση του 45χρονου πατέρα της οικογένειας των παλαιοχριστιανών στην Κορινθία μετά τις νέες αποκαλύψεις σχετικά με τη φύση της εργασίας που παρείχε στον δήμο Ερέτριας-Αμαρύνθου μέσω τηλεργασίας.

Σύμφωνα με το έγγραφο μισθοδοσίας του 45χρονου που έφερε στη δημοσιότητα το Star, ο 46χρονος εργαζόταν στην υπηρεσία καθαριότητας του δήμου και η μηνιαία αποζημίωσή που ελάμβανε ήταν 1.018 ευρώ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ