Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μιλάει ο Κρητικός πατέρας της οικογένειας «των σπηλαίων»: «Ζούμε όπως οι παλιοί Χριστιανοί»

Δημοσιεύτηκε

στις

κορινθος λαγουμι
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία για τη κοινότητα των παλαιοχριστιανών στην Κορινθία.

«Εγώ στην Αθήνα δούλευα στον δήμο Ηλιούπολης. Με έξι παιδιά ήμασταν 8 άτομα. Με 1.000 ευρώ και επιδότηση ενοικίου 200 ευρώ. Μου είπαν ότι έχουμε υπογεννητικότητα και εγώ ο ηλίθιος τους πίστεψα», είπε μιλώντας στο OPEN o Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός μετά την αποκάλυψη του θέματος της κοινότητας στην Κορινθία.

«Η Ελλάδα δεν έχει τίποτε άλλο να ασχοληθεί παρά με έναν βοσκό που δεν πάει τα παιδιά του σχολείο;», ανέφερε και έκανε λόγο για αποπροσανατολισμό.

«Είμαστε παλαιοημερολογίτες με μια πολιτιστική εκδοχή. Παγκοσμίως δεν είναι παράξενο. Στην Αμερική είναι περίπου 40.000», επισήμανε.




Μιλώντας στον ΑΝΤ1 νωρίτερα σήμερα το πρωί ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης είπε πως «όσοι παραξενεύονται φαρισαϊζουν».

«Μου λένε γιατί δεν πήγαινα τα παιδιά μου σχολείο. Υποθετικά είναι δωρεάν το σχολείο. Απ΄τον Σεπτέμβριο ξεκινούσαν τα τετράδια, τα βιβλία, τα στυλό, οι κασετίνες, δεν είναι δωρεάν η Παιδεία το ξέρει και η κουτσή-Μαρία», απάντησε σε άλλο σημείο.

«Γιατί να καταλήγω ζητιάνος στα κοινωνικά παντοπωλεία; Κάνω κάτι άλλο, βγάζω το λάδι μου, τα όσπριά μου» σχολίασε. Είπε επιπλέον πως υπήρξε και εθνοφύλακας και Ακρίτας στην Ικαρία.

«4 χρόνια είμαι εδώ αλλά και πριν ζούσα έτσι γιατί δεν έβγαινε», επανέλαβε ενώ όταν ρωτήθηκε για το παράνομο του να μην στέλνει τα παιδιά του σχολείο απάντησε: «Ότι είναι νόμιμο δεν είναι και ηθικό».




«Ζούμε όπως οι παλιοί Χριστιανοί» είπε ο ίδιος άνδρας επίσης μιλώντας στον ΣΚΑΙ και πρόσθεσε ότι τα παιδιά του θα γίνουν βοσκοί και μελισσοκόμοι.

Ο καθηγητής Ψυχιατρικής Θάνος Ασκητής μίλησε στο «MEGA Σαββατοκύριακο» για τον τρόπο ζωής της εν λόγω οικογένειας.

«Είναι κοινωνικά απομονωμένη αυτή η οικογένεια. Το ότι κυκλοφορούν με τόξα και βέλη δείχνει ότι θέλουν να αποσυνδεθούν από την πραγματικότητα. Δεν γνωρίζω αν είναι παράνομο το να ζει κάποιος έτσι, είναι ασύμβατο με την κοινωνία. Αν έχουν όπλα είναι βέβαια παράνομο. Το δικαίωμα του πώς να ζει κανείς είναι σε ένα κοινωνικό πλαίσιο είναι προσωπική επιλογή αρκεί να μην διαταράσσει το κοινωνικό αίσθημα. Εδώ μιλάμε για μία παθολογία. Δεν είναι τωρινά αυτά τα φαινόμενα, πάντα οι άνθρωποι διαφοροποιούνται στην κοινωνία», σχολίασε.

Πηγή: newsbomb.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ