Βρειτε μας στα Social Media

ΕΛΛΑΔΑ

Σκάνδαλο Folli Follie: Email εμπλέκουν και το όνομα του Αλέξη Τσίπρα

Δημοσιεύτηκε

στις

τσιπρας τηλεδιασκεψη
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το σκάνδαλο της Folli Follie, καθώς σε άλλο μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας που έχει κατασχεθεί από τις αρχές εμπλέκεται ακόμη και το όνομα του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.
Στα επίμαχα emails, που βρίσκονται ήδη στα χέρια των δικαστικών αρχών, υπάρχει η αναφορά ότι η οδηγία του Μεγάρου Μαξίμου ήταν «η συνδρομή» στον Όμιλο FolliFollie πάρα το γεγονός ότι τον Μάιο του 2018, είχε ξεσπάσει το οικονομικό σκάνδαλο με διεθνείς προεκτάσεις.
Η αναφορά αυτή περιλαμβάνεται σε μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας με αποστολέα τον Διευθυντή Ασφάλειας του Ομίλου και παραλήπτη τον ΤζώρτζηΚουτσολιούτσου.
Μάλιστα στο ίδιο μήνυμα τονίζεται πως το θέμα έχει φτάσει μέχρι τον τότε Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
Στην ηλεκτρονική αλληλογραφία ανάμεσα στο διευθυντικό στέλεχος ασφάλειας της Folli Follie και τον Τζώρτζη Κουτσολιούτσο περιλαμβάνεται αναφορά και στον τότε Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα με την επισήμανση πως «η οδηγία από ψηλά είναι να συνδράμουνε τον Όμιλο» και «ενημερώθηκε και ο πρωθυπουργός».
Επιπλέον, αναφέρεται πως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ενώ φέρεται να υπήρξε και επικοινωνία με τον Αντιπρόεδρο της Επιτροπής από μέλος του διοικητικού συμβουλίου (σ.σ .Επιτροπής Κεφαλαιοαγοράς).
Συγκεκριμένα, στο μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας που στάλθηκε στις 9 Μαίου 2018 από το στέλεχος της εταιρίας (διευθυντής ασφαλείας) στον γιο του ιδρυτή της αναφέρεται:

«Κύριε Τζώρτζη, θα ήθελα να σας ενημερώσω για τα σημερινά αποτελέσματα της κινητοποίησης μας. Η οδηγία από ψηλά είναι να συνδράμουνε τον Όμιλο. Αυτή είναι η θέση του Μαξίμου. Ενημερώθηκε και ο Πρωθυπουργός. Ο κος Μπαλαούρας έστειλε μήνυμα στον κο Γκότση και του ανέφερε την κατάσταση. Προσωπική επικοινωνία έγινε με τον Αντιπρόεδρο από τον κο Λαζαρίδη. Είπε και ο κος Τρουλίνος να μην βγει Ανακοίνωση και να πάμε στις 1615 για να συζητήσουμε μαζί τους για να έχουμε μία κοινή γραμμή (αυτοί και εμείς). Ό,τι και να τους πουν στην επιτροπή μπορούμε να επέμβουμε».

Πηγή: cnn

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ