Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Έκτακτη επικοινωνία Καραμαλάκη με Χρυσοχοΐδη για το Βενιζέλειο Νοσοκομείο

Δημοσιεύτηκε

στις

kara1_2.jpg
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αφουγκραζόμενος την τεράστια αγωνία των συμπολιτών του στο Ηράκλειο, για την κατάσταση που επικρατεί με τα προγραμματισμένα χειρουργεία στο Βενιζέλειο και την έλλειψη αναισθησιολόγων, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου, Μιχάλης Καραμαλάκης, επισκέφθηκε εκτάκτως το απόγευμα της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου το νοσοκομείο και συναντήθηκε με τον διοικητή κ. Κωνσταντίνο Τερζάκη.

 

Σύμφωνα με το neakriti, μοναδικός σκοπός της συνάντησης ήταν η προσπάθεια εξεύρεσης άμεσων λύσεων για την εύρυθμη λειτουργία του Βενιζέλειου Νοσοκομείου και την αποκατάσταση της ομαλότητας.

Ο Μιχάλης Καραμαλάκης, παρουσία του Διοικητή, επικοινώνησε με τον Υπουργό Υγείας, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, τον οποίο και ενημέρωσε για τα πολύ σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Βενιζέλειο και του ζήτησε να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυσή τους.

Ο Υπουργός Υγείας, που είχε πρόσφατα επισκεφθεί το Νοσοκομείο στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Κρήτη, είπε στον Μιχάλη Καραμαλάκη ότι έχει απόλυτη γνώση των προβλημάτων και θα κάνει άμεσα όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να επιλυθεί το πρόβλημα και να μπει τέλος στην αγωνία των ασθενών και του συνόλου των εργαζομένων του νοσοκομείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ