Βρειτε μας στα Social Media
Διαφήμιση vikos

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βίντεο ντοκουμέντο με τον άγριο ξυλοδαρμό 14χρονης μπροστά στους συμμαθητές της

Δημοσιεύτηκε

στις

14χρονη χτυπά συνομίλική της
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νέο περιστατικό ωμής βίας μεταξύ ανήλικων κοριτσιών, αυτή τη φορά στην Ελευσίνα. Μάλιστα, ο άγριος καβγάς κατεγράφη και σε βίντεο, στο οποίο φαίνεται μία 14χρονη να βρίζει και να χτυπά συνομήλικη μπροστά στα μάτια συμμαθητών τους. ο ξυλοδαρμός της ανήλικης σημειώθηκε εκτός σχολικού συγκροτήματος.

Το συγκεκριμένο περιστατικό καταγράφουν συμμαθητές τους με τα κινητά τους τηλέφωνα και έπειτα, στέλνουν το οπτικό υλικό και σε άλλα άτομα.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο, μία ανήλικη έχει ακινητοποιήσει συνομήλική της, τη σπρώχνει πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, τη χτυπά, την πιάνει από τα μαλλιά και τη ρίχνει στο πεζοδρόμιο. Ακολούθως, πέφτει από πάνω της και την ακινητοποιεί στο έδαφος. Το θύμα τής λέει πως θα ενημερώσει την αστυνομία.




Η μαθήτρια αδιαφορεί και συνεχίζει να χτυπά την κοπέλα, μπροστά στα μάτια και άλλων παιδιών που παρακολουθούν τις σκηνές βίας.

Την 25η Μαρτίου, σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε ξανά συμπλοκή, τότε μεταξύ δύο διαφορετικών ομάδων, στην κεντρική πλατεία της Ελευσίνας.

Πηγή: newsbomb.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ