Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σορός άνδρα εντοπίστηκε σε παραλία στο Πήλιο

Δημοσιεύτηκε

στις

λιμενικό
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η σορός ενός άνδρα εντοπίστηκε από το Λιμενικό το μεσημέρι της Τετάρτης (13/9) στην παραλία Μουρτιά στο νότιο Πήλιο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, εξετάζεται αν πρόκειται για τον Αυστριακό που ακόμη αγνοείται μετά τη φονική κακοκαιρία Daniel. Η σορός, άνδρα αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, περισυνελέγη από βραχώδη περιοχή της παραλίας Μουρτιάς νότια του Πηλίου.

Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα η σορός περισυνελέγη από πλωτό του Λιμενικού και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου Αχιλλοπούλειο.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή αυτό που εξετάζεται είναι το εάν πρόκειται για τον Αυστριακό που αγνοείται εδώ και μέρες μετά τις πλημμύρες στο Πήλιο.

Συγκεκριμένα, το Λιμενικό διεξάγει εδώ και μέρες εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό του νιόπαντρου ζευγαριού Αυστριακών, τη Μικαέλα (Μichaela Tritthart) και τον Φιλίπ (Gosch Philipp).

Με τους δύο να είναι οι μοναδικοί επίσημα αγνοούμενοι, ενώ οι νεκροί από την κακοκαιρία Daniel ανέρχονται σε 15 άτομα, μία εβδομάδα και πλέον μετά τη κακοκαιρία.

Τα τελευταία ίχνη του ζευγαριού ήταν στην εξοχική κατοικία που είχαν νοικιάσει στα Ποτιστικά Πηλίου, η οποία παρασύρθηκε από ορμητικό χείμαρρο και έκτοτε τα ίχνη τους αγνοούνται.

Από το πρωί της Τετάρτης (13/9) διεξάγονται έρευνες από δύο πλωτά σκάφη προς εντοπισμό αγνοουμένων σε θαλάσσιες περιοχές από τα Ποτιστικά ως το Καστρί Μαγνησίας, καθ’ υπόδειξιν της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Παράλληλα, για τον σκοπό αυτό διεξάγονται και επιχειρήσεις από Μονάδα Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ