Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ραγδαίες εξελίξεις στο Μεσολόγγι: Βρέθηκε η σορός του Μπάμπη Κούτσικου

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η μητέρα και η αδερφή του Μπάμπη βρίσκονταν έξω από τα δικαστήρια, όπου έχει οδηγηθεί για να απολογηθεί ο κρεοπώλης – ο οποίος έχει συλληφθεί – και φαίνεται πως έλαβαν τηλεφώνημα με τα νέα από το σημείο των ερευνών.

Όπως ανέφερε το Mega, βρέθηκε η σορός του Μπάμπη Κούτσικου, σύμφωνα με την οικογένειά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την οικογένεια του 31χρονου, ο Μπάμπης βρέθηκε νεκρός στην περιοχή Ευαγγελίστρια.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τη σορό του Μπάμπη Κούτσικου στον κάμπο εντελώς ακάλυπτη. Μάλιστα, από το σημείο εκείνο είχαν ξαναπεράσει, γεγονός που δημιουργεί ερωτηματικά.

Στο δικαστήριο όπου βρίσκεται ο 50χρονος κρεοπώλης υπήρξε ένταση με την μητέρα του να ξεσπάει σε κλάμματα.

Δείτε το βίντεο από τη στιγμή που η οικογένεια μαθαίνει τα τραγικά νέα:




Σημειώνεται ότι υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, έφτασε το πρωί της Δευτέρας (22/1) στον ανακριτή ο 51χρονος κρεοπώλης, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία. Οι ισχυρισμοί του κρεοπώλη καταρρίπτονται, ενώ έχει δηλώσει ότι το επίμαχο εκείνο βράδυ ήταν υπό την επήρεια κάποιων ουσιών. Οι τοξικολογικές εξετάσεις και οι αναλύσεις που βγήκαν την Παρασκευή έδειξαν ότι είναι καθαρές και ότι δεν είχε πάρει κανενός είδους ουσία. Παράλληλα, έχει πέσει σε πολλές αντιφάσεις, όπως στις ώρες συνάντησης με τον αγνοούμενο.

Μετά από απόφαση του εισαγγελέα, ο ορκωτός εκπαιδευτής έφτασε το Σάββατο στο Μεσολόγγι και ψάχνει με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο ώστε να βρει γενετικό υλικό. Είναι αυτός ο σκύλος που χρησιμοποιήθηκε στα Τέμπη. Εστίασε σε βάλτους και στη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου, ενώ χθες συμμετείχαν και εθελοντές και συγγενείς του αγνοούμενου, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στις έρευνες συμμετέχει πεζοπόρο τμήμα της Πυροσβεστικής αλλά και drone.




Ο δικηγόρος της οικογένειας του αγνοούμενου αποκλείεται ο 51χρονος να έδρασε μόνος. Πιθανολογεί ότι υπάρχουν και συνεργοί.

Ο 31χρονος από το Μεσολόγγι αγνοείται εδώ και 18 μέρες και είχε συναντηθεί με τον 51χρονο πριν την εξαφάνισή του. Αγωνιώδεις είναι οι προσπάθειες των δικών του ανθρώπων να λάβουν απαντήσεις για το τί συνέβη. “Πού είναι ο Μπάμπης;” φωνάζουν έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Μεσολογγίου οι συγγενείς του, η μητέρα και οι αδελφές του.

Έως τώρα ο κατηγορούμενος αρνείται όλες τις κατηγορίες ενώ αμφισβητεί και όσα έχουν προκύψει από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ