Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σεπόλια: Συνελήφθη και ο πατέρας της 12χρονης

Δημοσιεύτηκε

στις

εξαφανιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνελήφθη και ο πατέρας της 12χρονης από τον Κολωνό για κατοχή ναρκωτικών.

Πρόκειται για 41χρονο Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη καθώς στην κατ’ οίκον έρευνα εντοπίστηκε μικροποσότητα ναρκωτικών που ανήκε στον ίδιο.

Ο πατέρας πάντως δεν φαίνεται να σχετίζεται με την υπόθεση βιασμού της 12χροονης.

Στο Παίδων για εξετάσεις τα 8 αδέρφια της 12χρονης

Η οικογένεια έχει συνολικά 8 παιδιά από τα οποία μόνο τα δύο είναι ενήλικα και ζουν με τον παππού και τη γιαγιά τους. Τα άλλα 6 βρίσκονται στο Νοσοκομείο Παίδων προκειμένου να εξεταστούν από παιδοψυχολόγους και να έχουν την απαραίτητη στήριξη. Παράλληλα εξετάζεται αν κάποιο από αυτά , εκτός από την 12χρονη, είχε πέσει θύμα εκμετάλλευσης κάτι που πάντως δεν έχει προκύψει με βάση τα έως τώρα στοιχεία.

Συγκρίνουν τα στοιχεία

Την ίδια ώρα προχωράει η διαδικασία της ταυτοποίησης και αναμένονται νέες συλλήψεις ανθρώπων που βίασαν την 12χρονη. Οι αρχές συγκρίνουν τα στοιχεία από τις εισόδους στο επίμαχο chat με τα κινητά τηλέφωνα της 12χρονης και του 53χρονου Ηλία Μίχου.

Τον τελικό λόγο ωστόσο θα έχει το κοριτσάκι που πρέπει να μπει στη βασανιστική διαδικασία της αναγνώρισης. Η διαδικασία αυτή δεν χαρακτηρίζεται εύκολη λόγο και του μεγάλου αριθμού των ανθρώπων που είχαν μπει στο chat και προσπάθησαν να έρθουν σε επαφή με την 12χρονη.

Σεπόλια – βιασμός 12χρονης: Τα στοιχεία που οδήγησαν στη σύλληψη της μητέρας

Σήμερα η απολογία της μητέρας

Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα του κοριτσιού συνελήφθη χθες για μαστροπεία, συνελήφθη δηλαδή κατηγορούμενη ότι εξέδιδε την κόρη της. Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν βρεθεί ενοχοποιητικά στοιχεία, όπως εμβάσματα στο λογαριασμό της από τον Μίχο και άλλους βιαστές του κοριτσιού, ενώ φέρεται να υπάρχουν και άλλα στοιχεία που την έκαψαν.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ