Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ραγδαίες εξελίξεις: Ένταλμα σύλληψης για τη μητέρα της 12χρονης – Της ασκήθηκε δίωξη για μαστροπεία

Δημοσιεύτηκε

στις

κακοποίηση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νεότερη ενημέρωση 17:20

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την υπόθεση του Κολωνού και τον βιασμό της 12χρονης.

Συμφωνα με πληροφορίες, το απόγευμα εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τη μητέρα για το αδίκημα της διακεκριμένης μαστροπείας και οι αστυνομικοί μετέβησαν στην οικία της όπου έκαναν την προσαγωγή.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ, λίγο πριν τις 17:00, όπου εξετάζεται από αστυνομικούς του τμήματος Προστασίας Ανηλίκων για την εμπλοκή της σε αυτή τη σκοτεινή υπόθεση.

Κατόπιν θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Ποινική δίωξη για κακουργηματική μαστροπεία ασκήθηκε στη μητέρα. Μάλιστα, η ανακρίτρια αναμένεται να προσωποποιήσει σε βάρος της και άλλες κακουργηματικές κατηγορίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για τη μητέρα του παιδιού υπάρχουν ενδείξεις ότι εξέδιδε την 12χρονη κόρη.

Τα στοιχεία αυτα οδήγησαν στο ένταλμα σύλληψης.

Έτσι, η ανακρίτρια με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα προχωρησε στην έκδοση εντάλματος σύλληψης κρίνοντας ότι από τα στοιχεία της δικογραφίας προκύπτει ότι η μητέρα σχετίζεται με τη σεξουαλική εκμετάλλευση της κόρης της.

Παράλληλα, με ομόφωνη απόφαση εισαγγελέα και ανακρίτριας, οι Ηλίας Μίχος και Ιωάννης Σοφιανίδης κρίθηκαν προφυλακιστέοι και οδηγούνται στη φυλακή, μετά τις σύντομες τυπικές απολογίες τους.

Τι δήλωσε η Δικηγόρος της 12χρονης, Ασπασία Ταραχοπούλου

«Ο ένας κατηγορούμενος αρνείται τους βιασμούς και μιλάει για σεξουαλική επαφή, ο δε άλλος δέχεται ότι ασελγούσε στο παιδί με αμοιβή. Δεν έχω πάρει τα απολογητικά τους ακόμα. Είναι στον εισαγγελέα ακόμα», είπε η δικηγόρος.

Για την γυναίκα που δήλωσε ότι έχει στοιχεία για τη δράση του 53χρονου και ισχυρίζεται ότι έχει φέρει το κορίτσι στον χώρο της, η δικηγόρος είπε: «Ξέρω ότι αυτή η γυναίκα πήγε στο Ανηλίκων και έχει παραδώσει ένα στικάκι που ισχυρίζεται ότι απεικονίζεται ο άνδρας με το παιδί. Αν βγουν αληθινά αυτά που λέει… Ξέρω ότι πήγε αυτοβούλως και κατέθεσε στο Ανηλίκων.»

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ