Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πτώση Καναντέρ: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον σμηναγό Χρήστο Μουλά στην Κρήτη

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σήμερα στις 11:00 το πρωί συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον σμηναγό Χρήστο Μουλά, ο οποίος έχασε την ζωή του, όταν το πυροσβεστικό αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε μαζί με τον συνάδελφο του Περικλή Στεφανίδη, συνετρίβη στην Κάρυστο.

Η κηδεία του πιλότου που είχε καταγωγή από το Γαβαλοχώρι του Δήμου Αποκορώνου, θα τελεστεί στην εκκλησία του Αγίου Σεργίου, ενώ το παρών αναμένεται να δώσει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Η Βουλή υιοθέτησε το παιδί του Χρήστου Μουλά

Στην υιοθεσία του αγέννητου παιδιού του αδικοχαμένου Σμηναγού Χρήστου Μουλά θα προβεί η Βουλή σύμφωνα με ανακοίνωση του προέδρου της, Κωνσταντίνου Τασούλα.

H σύζυγος του Χρήστου Μουλά διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, ανακοίνωσε πως κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον υπουργό Άμυνας, Νίκο Δένδια αποφασίστηκε η Βουλή να «υιοθετήσει» το αγέννητο αυτό παιδί. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, τηλεφώνησε στον κ. Τασούλα ώστε να διερευνήσει την δυνατότητα αυτήν.

Ο Κωνσταντίνος Τασούλας δέχθηκε αμέσως και αναφέρθηκε στο θέμα αυτό στην Ολομέλεια που είναι σε εξέλιξη η συζήτηση για το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών. Η Βουλή, στηρίζει οικονομικά τα παιδιά των πεσόντων εν ώρα καθήκοντος των ενόπλων δυνάμεων αλλά και των σωμάτων ασφαλείας έως τα 25 έτη τους με ένα συμβολικό ποσό που καταβάλλεται ετησίως.

Απέραντη θλίψη στην κηδεία του 27χρονου πιλότου που έπεσε με το Καναντέρ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ