Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Λαγονήσι: Πέθανε ο 48χρονος που προσπάθησε να σώσει το παιδί του από πνιγμό

Δημοσιεύτηκε

στις

lagonisi
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, ο πατέρας που σήμερα το πρωί προσπάθησε να σώσει τον γιο του από πνιγμό, σε παραλία στο Λαγονήσι.

 

Το ανήλικο αγοράκι είναι καλά στην υγεία του αλλά ο πατέρας του διακομίσθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου, με τους γιατρούς να κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον κρατήσουν στην ζωή, εκτιμώντας ότι ο 48χρονος έπαθε ανακοπή τη στιγμή που βούτηξε στη θάλασσα για να σώσει τον γιο του.

Όλα έγιναν πολύ γρήγορα και οι ισχυροί άνεμοι λίγο έλειψαν να απειλήσουν τη ζωή του 8χρονου παιδιού.

Στις 11 το πρωί, ο ανήλικος είχε ανέβει σε θαλάσσιο στρώμα και παρασύρθηκε από τα κύματα, με τον πατέρα του να τον βλέπει να απομακρύνεται από την ακτή.

Τότε, ο 48χρονος βούτηξε και προσπάθησε να τον σώσει. Αποτέλεσμα όμως ήταν να χάσει ο ίδιος τις αισθήσεις του.

Για καλή τους τύχη, ένα ιδιωτικό φουσκωτό σκάφος ήταν στο συγκεκριμένο σημείο και έμπαινε στην θάλασσα. Οι τέσσερις επιβαίνοντες άκουσαν τις φωνές και τα ουρλιαχτά όσων βρίσκονταν στην παραλία.

Εκτός από εκείνους, έσπευσαν γρήγορα στο σημείο και δύο διασώστες του ΕΚΑΒ και δύο ναυαγοσώστες από κοντινό ξενοδοχείο της περιοχής, και επί σαράντα λεπτά έδιναν τις πρώτες βοήθειες κάνοντας ΚΑΡΠΑ στον 48χρονο.

Έπειτα ο πατέρας μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας χωρίς τις αισθήσεις τους και χωρίς σφυγμό, ωστόσο κατάφεραν να τον επαναφέρουν και να τον διασωληνώσουν.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο άτυχος 48χρονος άντρας δεν γνώριζε κολύμπι και γι’ αυτό βούλιαξε στο σημείο που βαθαίνει η θάλασσα.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ