Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πάτρα: Απειλούσαν ότι θα σκοτώσουν έγκυο αν δεν τους έδινε το παιδί της

Δημοσιεύτηκε

στις

περιπολικό
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Απίστευτο περιστατικό με συμμορία Ρομά στην Πάτρα. Οι δυο άντρες ηλικίας 30 και 33 ετών, απειλούσαν έγκυο στον τελευταίο μήνα, ότι αν δεν τους δώσει το μωρό που θα γεννήσει για να το πουλήσουν, θα την σκοτώσουν!

Οι Ρομά στην Πάτρα είχαν στήσει καρτέρι και όταν η γυναίκα γέννησε, επιχείρησαν να της αρπάξουν το μωρό για να το διαθέσουν πιθανοτατα σε κυκλώματα παράνομων υιοθεσιών.

Τελικά, η 22χρονη κοπέλα ενημέρωσε την αστυνομία με αποτέλεσμα να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος των δύο Ρομά για απόπειρα εκβιάσης.

Σύμφωνα με την καταγγελία της κοπέλας στην αστυνομία, όλα ξεκίνησαν στις 20 Σεπτεμβρίου 2023.

Ήταν λίγο μετά τις 02:00 άγριο ξημέρωμα, όταν οι δύο Ρομά μπούκαραν στο σπίτι της και άρχισαν να την απειλούν λέγοντάς της ότι θα την σκοτώσουν, αν δεν τους έδινε το παιδί που θα γεννούσε σε λίγες μέρες για να το πουλήσουν.

Μάλιστα, για να δείξουν ότι δεν αστειεύονται και ότι ήταν αποφασισμένοι να αρπάξουν από την νεαρή μητέρα το παιδί, χθες Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου στις 15:00 και ενω η κοπέλα είχε γεννήσει, την πλησίασαν στην Πλατεία Ελευθερίας και απαίτησαν για μια ακόμη φορά να τους δώσει το παιδί που είχε γεννήσει, απειλώντας τη ζωή της.

Η κοπέλα αποφασισμένη να δώσει τέλος στην εφιάλτη προσέφυγε στην Αστυνομία, με αποτέλεσμα οι δράστες να ξεσκεπαστούν και να σχηματιστεί σε βαρος τους δικογραφία.

Πηγή: newsit

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ